Cookie- og Privatlivspolitik

World Invasion: Battle Los Angeles

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
31.03.2011
| |
2 timer (ekskl. reklamer og trailers)
|
Battle: Los Angeles
|

’World Invasion: Battle Los Angeles’ er en science fiction-actionfilm, hvor marinesoldater bekæmper en invasion af rumvæsner.

Det er sergent Nantz’ (Aaron Eckhart) sidste dag som marinesoldat.

Jorden angribes af overvældende styrker af en ukendt race, og efterhånden som menneskeheden rædselsslagne bliver vidne til, at verdens største nationer tvinges i knæ og storbyer pulveriseres til aske, bliver der færre og færre steder, hvor der stadig ydes modstand.

Los Angeles er den sidste by, der står imod, og her skal menneskehedens ultimative slag om racens overlevelse stå.

Nantz og hans nye deling trækker en linje i sandet. De er den sidste stopklods mod den frygtelige fjende, som har invaderer kystområdet og slår alle på stranden ihjel. Delingen skal nu hjælpe så mange overlevende som muligt i kampen mod den ukendte fjende.

’World Invasion: Battle Los Angeles’ kan beskrives som en blanding af ’Saving Private Ryan’ (1998) og ’Independence Day’ (1994) med sine håndholdte actionscener og storladne ruminvasion.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (271 votes)
4.3
2.4

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Første halvdel af filmen virker med sit maniske håndholdte kamera forfriskende realistisk... men i anden halvdel mister 'World Invasion: Battle Los Angeles' både intensitet og originalitet" (Ebbe Iversen) ()

 • BT

  "... øje for person-detaljer, den vilde action og så selvfølgelig holdets gode skuespillere, der tydeligvis nyder at lave en herligt hjerneløs actionfilm - af drengerøve, for drengerøve, der gør 'Battle: Los Angeles' til effektiv (omend hurtigt glemt) underholdning." (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "... et sammenskudsgilde af 'Black Hawk Down' og 'District 9' uden at matche førstnævntes intense slagmarkscener eller være så originalt tænkt som sidstnævnte." (Peter Albrechtsen) ()

 • Jyllands-Posten

  "... en komplet åndssvag film – fuld af detonationer, skyderier, larm og spektakel, råben og skrigen og en musik, der kræver høreværn." (Johs. H. Christensen) ()

 • Politiken

  "Det er to lange og larmende timer i selskab med maskingeværer og uopfindsomt udtænkte aliens..." (Sophie Engberg Sonne) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

I alle gode krigsfilm, ses kampen fra mere end et synspunkt. Det gør man ikke i denne, og vi lærer aldrig hvem fjenden er.

Slutningen er lidt en Sci-Fi cliche - nak moderskibet, så er krigen slut.

The Other Account

Forventer man nonstop skyderier mod grimme væsner, og ikke andet: så vil man blive positivt overasket over 'World Invasion: Battle L.A.'. Forventer man en krigsfilm med klassiker potentiale iført en forståelig og fiktiv historie, imponerende og mindeværdige suespilpræstioner, og en handling der bare er perfekt på alle mulige måder: så vil man blive UTROLIGT skuffet. Diverse actionmættede scener er dog fængslende, det samme er de utroligt flotte farver i eksplosionerne, men det var så den éne ting i indholdet, der fungerede! Under alt andet. Tja, lad mig bare understrege, at denne film er et perfekt eksempel på et fuldstændig mislykkede filmprojekt. For det er alt i alt en krigsfilm, som alle andre. Jeg behøver ikke at gå i detaljer med alt det i indholdet der er ujævnt, for ellers kunne jeg ligeså godt sidde og spoile. Tja, holdet bag filmen har vidst ikke trykket på de rigtige knapper, eller hevet i de rigtige håndtag, hvilket kan medføre at filmen blev intetsigende, og lige lovligt makværksagtig. Filmen var intetsigende, og når den gik over grænsen på det forudsigelige, gik den hen og blev for kedelig. Jeg forlad biografen, hvor det eneste jeg kunne huske, var alt det som ikke var godt! KUN de hæsblæsende og troværdige løjer mod krigsfilmsgenren fungerede, men alt det andet, var ikke nemt eller godt at sluge. To små stjerner, herfra!
En ujævn krigsfilm, ellers kan det være fordi undertegnet har set så mange ujævne krigsfilm, at genren helt er gået hen og fået ny betydning!!!

Frank

Dårlig film

Bjarkeuser/100364

Jeg plejer ikke at være så kritisk.. men efter at have set denne her film var jeg ret overbevist om at det var de dårligst brugte 90 minutter af mit liv.

Filmen computereffekter er på højde med dem man brugte under indspilningen af filmen ET.

Der er ingen mening i filmen.. alle som giver denne mere end 1 stjerne har ingen sans for ordentlige film'!

Henrikuser/760926

Moderne B film. Dårligt og uvedkommende skuespil. Dårligt musik og dårlig historie. Irriterende og ligegyldig dialog. Til sidst sidder man og tænker "hold nu kæft nar, det er 3 gang du fyrer det samme lort af" en hån mod marine infanterister og moderne krigsførsel i øvrigt. Heldigvis set på vod. 50er spildt sammen med 2 timer af mit liv.

kasper

der bliver skudt meget og der sker da lidt men saa er det heller ikke bedre.
til at starte med har menneskene ingen chance overhovedet. man bruger 5000 kugler paa et vaesen. og fordi man saa fanger et kan man lige pludselig finde ud af at de er nemme at draebe og saa gaar det staerkt. et par skud per vaesen og ingen dybere handling overhovedet.

skuffende

Jonasuser/918487

dårlig film.
klamt skuespil.
nedre grafik
200,- kr ud af vinduet som man ikke får tilbage

Jeppe Emiel ;)

Husker den ikke særlig tydelig dårligt tegn ! Men det jeg så husker det var godt :-)
I like!

anne-metteuser/916926

Dette er til dato den ringeste film jeg har set i biografen!
Den får en stjerne, og det er kun fordi popconene var varme! Filmen er totalt intetsigende og dvæler i en klam suppe af "all american heroes"! Den første del af filmen ligger op til noget der kunne blive godt, men det hele falder totalt til jorden senere hen. Filmen ender med at være en sørgerlig paodi på USA's militær, og hvad en halv ringe instruktør kan slippe afsted med i disse dage.
Jeg anbefaler at man bliver hjemme og piller tæer... underholdningsværdier er ca det samme.

Magnususer/919147

Meget skuffende film, sammenlignet med hvad man kunne forvente efter at havde set traileren. Dog fantastisk skuespil, samt gode effekter.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.