Cookie- og Privatlivspolitik

Woodstock (1970)

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
|
3 timer 4 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Woodstock
|
Versioner: se alle
Originalversion, Director's Cut, Særvisning
|
Woodstock plakat

’Woodstock’ 50 år! Michael Wadleighs Oscar-belønnede maratonportræt af Woodstock-festivalen betragtes af mange som festivalfilmen over alle festivalfilm.

Gennem tre mytiske dage i august 1969 stillede instruktøren og hans crew (der bl.a. talte en ung Martin Scorsese) skarpt på alle tiders største og mest overrumplende event med kærlighed, fred, musik og mere end 400.000 ekstatiske mennesker som kalejdoskopisk omdrejningspunkt.

’Woodstock’ er et uforligneligt melodisk-historisk dokument om en generation og dens frigørelse, men også et kapitel om dens dialog med det omgivende samfund. I centrum er optagelser af hippier og hedonister og selvfølgelig tidens store musikalske ikoner for fuld udblæsning – The Who, Crosby, Stills & Nash, Santana, Jimi Hendrix, Janis Joplin, Sly and the Family Stone og andre hotte navne – men det allestedsnærværende kamerahold bevæger sig også væk fra festivalens epicenter og ud blandt de mere forbeholdne lokale beboere på ”den anden side”.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (4 votes)
3.3
0

Instruktør

Instruktører

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nicolai

Koncertfilmen over dem alle yes! og samtidig en af de vigtigste amerikanske film nogensinde! Fordi den viser en vigtig tid i 60'erne nemlig slutningen af 60'erne hvor alt glæden og freden blev samlet på et sted i dette tilfælde i Bethel i New York hvor man slappede af fra den frygtlige Vietnam krig og andre problemer og lyttede til tidens populære rock/pop kunstnere som slet og ret giver alt hvad de kan uanset om de spiller om morgen eller midt om natten ( hvor de fleste sover på grund af ja hash). Filmen kan ses som både en super samling af 60'ernes bedste navne give den fuldt smadder og som et syn på ja hvad 1969 endelig var for et år for Amerika og resten af verden for den sags skyld.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.