Cookie- og Privatlivspolitik

Wonder Woman (2017)

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en gennemgående actionmættet stemning. Der er talrige scener med kampe og krigshandlinger med spyd, pile, sværd, skydevåben, bomber og giftgas, lige som der ses drukning og et stort antal eksplosioner. En del kampe udkæmpes også ved hjælp af magi. I mange af scenerne ses mennesker komme til skade og blive dræbt – herunder enkelte af de centrale figurer. Da de påførte skader imidlertid ikke er skildret udpenslet, da filmen foregår i et superhelte-univers præget af magi, hvor det er let at skelne mellem "de gode" og "de onde", vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
01.06.2017
| |
2 timer 21 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Wonder Woman
|
Versioner: se alle
3D, 2D, 2D IMAX, Babybio 2D
|

Superheltefilmen 'Wonder Woman' tager sit udgangspunkt på amazone-krigernes ø Themyscira, hvor den unge prinsesse Diana trænes til at blive den stærkeste af sin slags.

Men da piloten Steve nødlander i sit fly uden for øens kyst, bringes balancen i uorden. Steve fortæller om verdenen udenfor, der plages af rædslerne fra Første Verdenskrig, og Diana beslutter sig for at hjælpe den amerikanske soldat med at vinde kampen mod den tyske fjende.

Selvom hendes kræfter er mennesket langt overlegne, må amazone-prinsessen se sin hidtil ukendte skæbne - og værste fjende - i øjnene.

Wonder Woman er DC Comics' største kvindelige superhelt, der debuterede i tegneserien All Star Comics fra 1941. Figuren har været skildret i både tegnefilm og som tv-serie, men at der skulle gå 76 år, før en egentlig film med ikonet som hovedkarakter ser dagens lys, er ubegribeligt.

Den nuværende inkarnation med Gal Gadot som krigerprinsessen så første gang dagens lys i sidste års Batman v Superman: Dawn of Justice, hvor hun generelt blev anset som filmens bedste indslag.

Wonder Woman er også en del af heltegruppen Justice League. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1385 votes)
4.9
3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Anden del er den absolut bedste i filmen. [...] De gode takter slutter imidlertid med et gevaldigt brag i tredje del ..." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "... en positiv overraskelse, og Gal Gadot er et rigtig godt valg som Diana." (Michael Lind)

 • Ekstra Bladet

  "Det er muligt, at man hvis man pudser brillerne rigtig godt kan finde et par feministiske pointer undervejs, men det ændrer ikke ved, at 'Wonder Woman' er en elendig film." (Henrik Queitsch)

 • Filmland P1

  "... det lykkes [Gal Gadot] at være hovedperson i en nogenlunde anderledes superheltefilm, én hvor vi lærer superhelten at kende fra bunden og ser hende udvikle sig [...] det er i hvert fald underholdende." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "'Wonder Woman' [...] er den naive kærlighedskriger. Det er absolut sympatisk, men som så ofte med DC’s filmatiseringer vægtes det ydre [...] over det indre ..." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "Jævn action, generiske effekter og charmeforladte karakterer." (Joakim Grundahl)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Søsuser/807738

God action film

Filuppa

Wonder Woman. Havde ikke de store forventninger til denne film, men helt sikker værd at se ( igen og igen ).

Siggi

Karakterene er charmerende, kampscenerne fantastiske og medrivende, men plottet halter efter de andre elementer.

Desuden er det et mærkværdigt valg, at bruge de reele sprog, der bliver talt, foruden når det er tysk. At oversætte alt kan være et forståligt valg, men at udelukkende oversætte tysk er mærkværdigt. Dette kommer sig naturligvis af at filmen henvender sig mod anglofone, og gerne vil bruge andre sprog, når dette kan virke imponerende eller fremmed, men ikke vil når det er vigtigt, at man ved, hvad der bliver sagt. Det er en irriterende Amerikansk tradition.

Daniel

en ganske god produktion med denne film og spændingen og handling var som så mange forgængere fra DC-comics universet helt fortræffeligt.

dog vil jeg sige at den måde som romance niveauet blev spillet ud på i filmen kunne have været mere subtil, eller mere underspillet. Det var i den grad alt for fokuseret igennem filmen efter min smag.

jeg vil sige at denne film var handlingsrig og spændende hele vejen igennem, men at romancen blev lagt i for høj fokus derfor er jeg nød til at sige det nok ikke er den film jeg ville se igen.

peter

Utrolig flot film
Følte mig godt underholdt fra start til slut
og sikke en dejlige kvinde me like

Rasmus/Musen

Jep, så har jeg fået set endnu en superheltefilm, og mon ikke den overraskede mig!

Grundlæggende følte jeg, at første halvdel af filmen var meget ligesom rigtig mange andre superhele/spændingsfilm. Men derefter gik det ellers bare løs med at finde ud af, hvem vores nye heltinde virkelig var for en. En, som ikke giver op så let må man sige!

Det er muligt, at jeg højest sandsynligt Har set bedre superheltefilm end Wonder Woman, hvis man tænker på handlingen. Men selve udviklingen af karakteren er noget af det bedste, som jeg har set inden for superhelteverdenen i lang tid.

Efter min mening, så er dette en af de superheltefilm, som bare skal ses, hvis man er fan af genren. DET skal den,
;-)

fie meyer

Hold da helt op, hvor var den god!
Den dag, glemmer jeg aldrig.

Sad på et tidspunkt og tænkte mon på hvilken verdenskrig....men fandt da ud af midt i filmen 1. Verdenskrig. Sjov, og Super og Fantastisk. Og Faktisk min første biooplevelse med Dc universet. Super!

Wayne

Som Marvels helt, deltager WW i en verdenskrig - denne gang godt nok den første.

DC har stadig til gode at lave en virkelig god superheltefilm, i den nye serie.

Om man helt køber præmissen om de kvindelige bløde værdier vs. mænds trang til krig er vel et spørgsmål om temperament (eller køn?). WW har ihvertfald ingen skrupler med at dræbe.

WW er en fin oprindelseshistorie, og der er også flere gode elementer - især Gal Gadot, som er glimrende i rollen.

Men fortællingen er svag, og action kunne være bedre.

Men mon ikke det bliver bedre næste gang - det er under alle omstændigheder den bedste film med en kvindelig superhelt som hovedperson, indtil nu.

Mariauser/562458

Fantastisk film!

Rasmus/Musen

Fantastisk film?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.