Cookie- og Privatlivspolitik

Wolfwalkers

11.12.2020
| |
1 time 43 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Wolfwalkers
|
Versioner: se alle
2D, Særvisning
|

'Wolfwalkers' følger den unge Robyn, der sammen med sin far, tager til Irland for at jæge en ulveflok. Her støder hun på en ung og vild pige, der rygtes at kunne forvandle sig til en ulv om natten.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (11 votes)
5.1
0

Skuespillere

Skuespillere

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

De seneste to animationsfilm fra det lille irske animationsstudie Cartoon Saloon er blevet Oscarnomineret: Song of the Sea og The Breadwinner. Begge film er af meget høj kvalitet og har et helt særligt look.

Wolfwalkers viderefører dette helt unikke look i en endnu højere grad. Det er tegnet 2D animation, hvor perspektivet mixes på en ret sjov måde. Flere steder ses landskabet og bygninger både fra oven og fra siden på én gang. Lidt ligesom på gammelt middelalder kunst og mosaik. Det er ret fascinerende at se på.

Historien blev jeg desværre ikke vildt grebet af. Som i Song of the Sea har vi med "changelings" at gøre. Dene gang er det dog ikke halvt menneske/halv sæl, men i stedet halvt menneske/halv ulv. Og så blandet med lidt Brave. Det er ret så forudsigeligt. Men bestemt værd at se på grund af stemningen og stilen.

FilmFilmFilm365user/731545

Læ hele anmeldelsen på Instagram nu og gå ikke glip af nye anmeldelser hver eneste uge af streaming- og biograffilm året rundt! Følg med på Instagram nu:
http://instagram.com/filmfilmfilm365

@filmfilmfilm365

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.