Cookie- og Privatlivspolitik

Witch Hunters

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
07.02.2013
| |
1 time 27 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Hansel and Gretel: Witch Hunters
|

Filmen 'Witch Hunters’ må siges at være en fri fortolkning af Brødrene Grimms klassiske eventyr om Hans og Grete.

Filmen foregår i en eventyrverden, 15 år efter Hansel og Gretel dræbte heksen, som kidnappede dem i pandekagehuset. Barndommens traume satte så dybe spor hos søskendeparret, at de som voksne er blevet dusørjægere med speciale i at jage og dræbe hekse.

Der er ikke den heks, Hansel og Gretel ikke kan finde, og deres metoder er skånselsløse. Da fem børn pludseligt forsvinder på én gang, tilkaldes den dødelige duo, men denne specifikke heks opfører sig højst utraditionelt, og inden længe er Hansel og Gretel selv de jagede.

Jeremy Renner, der spiller Hansel, er for længst blevet et hot navn i Hollywood. Karrieren tog for alvor fart med hovedrollen i 'The Hurt Locker' (2008) og senere i Ben Afflecks 'The Town' (2010) - to præstationer, der kastede Oscar-nomineringer af sig. Sidste år sprang Renner for alvor ud som actionhelt med 'The Bourne Legacy' og som superhelten Hawkeye i 'The Avengers'.

Gemma Arterton startede som Bond-babe i ’Quantum of Solace’ (2008) og har siden medvirket i 'Prince of Persia: The Sands of Time' (2010), mens den norske instruktør Tommy Wirkola er kendt for nazi-zombie-komedien 'Død sne' (2009).

'Witch Hunters' kan også ses i 2D.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (126 votes)
4.1
2.6

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Der er en vis stil over det gennemført overdrevne, men lidt for ofte virker det mere udmattende end underholdende." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "Begge skuespillere tager jobbet imponerende alvorligt. Vittighederne er anstændige. Og actionscenerne imponerende. men alligevel spørger man sig selv: Hvad skal det her gøre godt for." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "'Witch Hunters' er en 88 minutter lang psykedelisk, inkonsistent sammenblanding af Brødrene Grimm på speed, en flot rodebutik og et usammenhængende manus, der virker udtænkt af en par studerende på svampe." (Søren Jacobsen Damm)

 • Jyllands-Posten

  "'Witch Hunters" er ikke spor uhyggelig, og actionscenerne går der desværre 12 af på dusinet.[...] Æstetikken minder om "Resident Evil"-filmene, og det er bestemt ikke en kompliment." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "Grimms Eventyr kunne ikke have fået en mere tomskallet hyldest end denne lamme opvisning i Hexerei und viel Geschrei. Der er åbenbart ingen ende på de forskruede varianter af Grimms Eventyr, der ellers nok kunne være et grumt filmgys værd." (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Handlingen er simpel, og meget lidt seriøs - men effekter og humor er der nok af, og det trækker op. Dialogen burde ikke give mere end højest 3 stjerner - men den sniger sig lige op på 4 for underholdningen.

Bond

nok ikke nogen klassiker, men en anderleds og
ny fortolking af universet. jeg havde ikke forvente
andet end action og det får man da også servet.
Blodet er der ikke sparet på og de heksehovder
der flyver til alle sider er meget inderholdende
at se på. Jeremy Renner og Gemma Arterton
gør det godt som heksejægeren der ikke er bange
for at se døden i øjnene. Den var meget
underholdende og lægger meget op til en
toer. Så må vi se hvad det bliver til.

Super fed film!!

KristinaRamos

Jeremy Renner!<3

Jackie

jeg blev glædeligt overrasket over filmen, då jeg så traileren var jeg lidt bange for at, der kun var det spændende, man fik set i traileren, men der er faktisk en hel del mere end hvad de bare viser i traileren,
men en ny og spændende udgave af brødrene grimms, Hans og Grete
helt klart værd at se :D

Linette

Der er meget blood and gore med, i forhold til det er en film i biografen. Den har en fed storyline og filmatisk er den god, men 3D'en kunne have været bedre. Det er fedt at de har beholdt bødrene Grims træk, at deres historier ikke ender lykkeligt, men semi-lykkeligt

Natasjauser/971331

Der er ikke så meget andet at sige end det er en rigtig action adventure film. Med en smule mere splatter end man regner med.
Super Nice Film!
Se den.!

Nyb

Jeg var faktisk lidt overrasket over filmen, havde ikke regnet med at få så meget valuta for pengene, da jeg smed de 115 kr. Samtidig er det den mest vellykkede 3D film jeg har set. Den kan sagtens anbefales.

Jensuser/8705

Trods filmens irriterende og akavede historie trækker ENORMT meget ned i karakter, så er det takket være alt det andet i 'Hans og Grete: Heksejægere' der trækker op. Blodigt action, og suveræn 3D, der aldrig får en til at tøve om, om skulle se den i 3D. Flot og fascinerende, men så også til dem der kun har forventet action, eventyrpotentiale og 3D effekter...

Camilla

Helt klar værd at se. Slet ikke som de tossede anmeldere skriver. Sgu nogle ringe anmeldere der gør sit lorte arbejde.

Marilyn

Der er ikk mere at sige:-) SE DEN!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.