Cookie- og Privatlivspolitik

Wish Upon

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en overvejende venlig grundstemning, men den indeholder flere uhyggelige, urovækkende, blodige og lettere gyseragtige scener, hvor mennesker kommer til skade og dræbes. I én tilbagevendende scene ser en lille pige sin mor hænge sig i et loftrum, og i en anden scene finder hovedpersonen liget af en kvinde, som ligger i sit køkken med brækket nakke og håret siddende fast i køkkenvasken. Da filmen også indeholder lange rolige passager, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på de yngste børn i aldersgruppen 11-15, og den får derfor en 15års-grænse.

Se mere på medierådet.dk
13.07.2017
| |
1 time 30 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Wish Upon
|

Gyserfilmen 'Wish Upon' handler om den unge Claire, der finder en mystisk æske.

Kassen har overnaturlige kræfter og lover hende det liv, som hun altid har ønsket sig. Det går dog snart op for teenageren, at der bor en ondsindet ånd inde i æsken, og pludselig begynder folk omkring hende at blive myrdet.

'Wish Upon' er instrueret af John R. Leonetti, der tidligere har stået bag spinoff-filmen Annabelle om den dæmoniske dukke fra Nattens dæmoner, hvor hovedpersonen Joey King også har en rolle.

Gyseren er løst baseret på W.W. Jacobs novelle 'The Monkey's Paw'.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (31 votes)
3.8
2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Berlingske

    "John R. Leonetti forsøger at skabe spænding ved at trække hvert dødsfald i kreative montagesekvenser, der dog er mere ubehagelige end uhyggelige." (Louise Kidde Sauntved)

  • Politiken

    "... iscensætter drømmen om et magisk quick fix som en metafor for stofmisbrug i en gennemskuelig, men effektiv opvisning i udspekuleret kynisme fra 'Annabelle'-instruktøren John R. Leonetti." (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
ania

var inde og se den med en veninde, den er ok...
af en gyser.....kan godt ses i biografen...

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.