Cookie- og Privatlivspolitik

Winx Club - Det fortabte kongerige

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
29.04.2010
| |
1 minut (ekskl. reklamer og trailers)
|
Winx club - Il segreto del regno perduto
|
I 'Winx Club - Det fortabte kongerige' er en animeret familiefilm om feer, der handler om venskaber, farefulde ildkampe og såmænd også en hel del om kærlighed.

De dygtige troldmandskrigere fra Den magiske Dimension kæmpede for 16 år siden mod Det onde og endte til sidst med at ofre deres liv.

Kongerigets skæbne ligger nu i unge Blooms hænder, og hun må med hjælp fra sine Winx Club veninder kæmpe mod de hævntørstige urhekse og rejse langt væk for at bringe sine forældre tilbage til livet og endelig lære sandheden om sin hidtil hemmelige skæbne.

Vil Bloom, Stella, Flora, Aisha, Musa og Tecna kunne overvinde de grumme væsner og finde Skæbnens bog i Det hemmlige bibliotek? Vil Bloom overhovedet kunne bestå den sidste eksamen på Alfea-skolen? Og hvorfor er Blooms kæreste, Sky, mon rejst bort med en fremmed smuk pige uden at sige et ord?

Svarene er at finde i 'Winx Club - Det fortabte kongerige'.
VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (176 votes)
4.8
1

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "'Winx Club' er Barbie på steroider og bør følges af advarslen: Girl power gone wrong." (Iben Albinus Sabroe) ()

 • Ekstra Bladet

  "... samlebåndsmakværk af en 'børnefilm'. Ja, faktisk er det så slemt, så jeg ikke mener, at 'Winx Club - Det fortabte kongerige' burde have lov at gå under betegnelsen 'biograffilm'." (Kirstine Krefeld) ()

 • Jyllands-Posten

  "... uvedkommende og enerverende og lefler for det faktum, at børns kritiske sans ikke er så veludviklet, at de kan skue hunden på hårene og se, at dette jammerlige makværk ikke er værd at spilde tid på. Man kan kun håbe, at forældrene træder i karakter og siger nej. Nogen skulle skamme sig!" (Katrine Sommer Boysen) ()

 • Politiken

  "... ikke alene en grim og kedsommelig film, den føles også skadelig for den mentale sundhed, og aldrig har 85 minutter føltes så lange og meningsløse." (Sophie Engberg Sonne) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jonas

De medie folk er nogle tabere, de kender tydeligvis ikke filmens baggrund og har aldrig set serien winx club som filmen er bygget paa(kan ikke skrive aa paa det her tastatur) de skriver sikke en daarlig film det er det nye lavmaal for boerne film, men de tager fejl! hvis de havde fulgt med i serien istedet for bare at doemme ud fra filmen ville de have en helt anden mening, medierne sutter

bloom

hej din winx club film er meget god og hvad når laver du nummer 2 af winx club Magica Avventura på dansk.

ania

jeg havde min datter på 8 og hendes veninde med
inde og se den ,de var vilde med den,,,
den har jo det en tøse film skal have:)))

Jonas

Ja, hvordan i helvede kan de skide anmeldere ikke se det er en god film, det er en bornefilm som er baseret pa en serie de slet ikke har set, og den er da heller ikke kedelig overhovedet born og ogsa mange voksne elsker den film men nej nej anmelderene, citerer "Vi ma da habe at foraeldrene trader frem og siger nej" for satan nogle darlige anmeldere, man sku tro de ikke have born selv

Rizikiuser/248335

Den er er jo mega vild! Den bedste film EVER! Der hvor feerne flyver, det er bare min yndlingsscene!! elsker! elsker! ELKSEER den!!

ps. det var bare for sjov...

idauser/322809

alle de film med winx club er bare så gode og en af de siste med hvor det er at de besajre Lodt Dakar er bare HELT VILD GO

idauser/322809

hej jeg er adi det er mit kælenavn og min søster bliver kaldt ael og vi skal bare se den film vi er en meget stør fan af winx club-[hjerte][hjerte]

Jakobuser/341011

@ Winnie, den spiller i Palads og Cinemaxx :-)

Winnie

Super at filmen langt om længe er kommet til Danmark. Den er et must for min datter der er den vildelste Winx fan, men jeg kan ikke finde en biograf der spiller den. Er der nogen der ved hvor den går i København og omegn?

Jimmyuser/847458

Jeg forstår dig godt Winnie. DK er bare altid vildt bagud mange gange med de nye film... synes det er så træls...

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.