/*');">*/
Cookie- og Privatlivspolitik

Winnie og Karina - The Movie

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
07.08.2009
| |
1 time 15 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Winnie og Karina - The Movie
|

I 'Winnie og Karina' har den kristne TV-kanal HKKs dynamiske bestyrelsesformand brug for en kompensationscheck fra det offentlige for at resocialisere et par kriminelle.

Fængselsinspektøren i Vestre Fængsel har brug for ro og orden og DR2-journalisten Julie har brug for to prøveløsladte kvinder til sit tema-lørdag projekt.

Alle pile peger på kaosbomberne Winnie og Karina, der lider af den vildfarelse, at de får 1 million hver for at møde på resocialiserende arbejde på HKK.

Winnie og Karina bliver receptionister fra helvede på TV-stationen, mens de i fritiden sysler med planer om indbrud i Bullers pølsevogn, der angiveligt gemmer på to millioner kroner.

Stand-up komikerne Christina Sederqvist og Linda P spiller titelrollerne i 'Winnie og Karina', der bygger på et satire-program på DR2.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1278 votes)
4.2
2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... man [får] en stærk mistanke om, at det er for at spinde guld på to komikeres popularitet. En så kommerciel tankegang er der ikke noget galt med, hvis altså filmen havde bragt noget andet og mere til torvs. Men det hele virker så forarmende pointeløst og sjusket..." (Ann Lind Andersen) ()

 • BT

  "Deres uhæmmede mundhuggeri og totale mangel på selverkendelse er glimtvis overrumplende. Men det meste af filmen er klam og triviel.Deres uhæmmede mundhuggeri og totale mangel på selverkendelse er glimtvis overrumplende. Men det meste af filmen er klam og triviel." (Birgitte Grue) ()

 • Ekstra Bladet

  "... grundlæggende sjusket og ustruktureret." (Kirstine Krefeld) ()

 • Jyllands-Posten

  "... ligner mest af alt en billig tv-film (det billige passer dog i overmål godt til karaktererne) og virker som et udvidet afsnit af deres tv-satire. ... Forudsigeligheden er stor. Men er det så i det mindste ikke morsomt? Det er i hvert fald plat, og de to ophavskvinder udforsker de politisk korrekte grænser og sætter fokus på normalitetens grænser på en måde, der kan være prisværdig." (Nanna Frank Rasmussen) ()

 • Politiken

  "Det er da meget skægt en gang eller to, men den sproglige grimhed bliver trættende i længden." (Sophie Engberg Sonne) ()

 • Weekendavisen

  "Kendt fra tv. Dét synes at være salgsargumentet for denne film, som ret beset er et lille stykke fjernsyns-satire, der er blevet strukket ud til 1 time og 15 minutters længde af instruktør Søren Fauli." (Nikolaj M. Lassen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anne Film

Jeg elsker at se Danske film, på det store lærred, men desværre fejler det i denne film. Winnie og Karina - The Movie var ikke særligt sjov, for det meste rimeligt kedelig. Jeg havde egentligt forventet at få en hysterisk grine flip, men det blev desværre ikke til noget under filmen!

Nicolaiuser/319840

tror ikke man kan ladevære med at grine

mona

Den var lige et nu,,er for plat

anya

Alt for sjov film, skraldgrinede det meste af tiden

Chri

jeg tror jeg holder med mini filmene af winnie og katrine...
der var nogen få sjove sener... men den var osse ulækker og hva fanden er det for et sprog? XD

Madsuser/915742

Det var virkelig en stor skuffelse at se denne film, kan IKKE anbefale andre at se den. Den har sine sjove øjeblikke men hænger overhovedet ikke sammen. Hvis man vil se winni og karina kan man lige så godt søge lidt rundt på youtube, det vil man få KLART mere ud af!

pigen

Jeg blev virkelig skuffet.
Den er bare fyldt med platte sætninger som er for meget til at være sjovt. Den er absurd og plat!
Dårlig film.

Morgensternuser/17093

Øv hvor jeg ærgrede mig over at denne film ikke var god! Jeg elsker - stort set - alt hvad Linda P laver, hun er en genial komiker og fantastisk skuespiller. Mine yndlingsscener er dem hvor Winnie og Carina ansætter (dem selv) som 2 indvandrerkvinder, der bliver hevet ind fa fortovet og skal passe receptionen. Men desværre holder filmen ikke på så mange punkter, og jeg mener det er instruktøren - Søren Fauli - der ikke magter opgaven. Hans forståelse af kvinder og kvindehumor kan ligge på et meget lille sted (hvor han vist altid skal ende med at råbe: "hold så kæft!") han er længst forbi "sidste salgsdato" mens Linda P og Christina Sederqvist er nutiden og fremtiden i humor og satire. Jeg forventer store ting af dem, og så bliver denne film bare et lille hik på vejen.

Jonasuser/288941

Jeg tror bare at denne film - burde laves om til flere afsnit
jeg kan normalt godt lide deres humor. men ikke i så langtid af gangen.
hvis man så den 10min af gangen var den sikkert meget sjov. men jeg blev bare irriteret.
2 stjerne for en lille sjov film - men slet ikke en must see

Allanuser/153863

Ingen videre mening med filmen men meget sjov. Ikke noget særligt.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.