Wild Rose

Tilladt for børn over 11 år
Filmen indeholder mange scener, hvor hovedpersonen er i en eller anden form for personlig krise, og hvor hun råber, græder, skændes eller kommer op at slås. I en scene fx overfalder og slår hun en mand på et spillested. Filmen indeholder desuden flere scener, hvor hovedpersonen svigter sine børn, og hvor børnene bliver kede af det og græder. I en scene fx overlader hun børnene til en fremmed person og forlader dem, selv om de råber, er kede af det og græder. Da personerne i løbet af filmen udvikler varmere relationer til hinanden og filmen forløses positivt, vurderes den til kun at kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
23.07.2020
| |
1 time 40 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Wild Rose
|

Filmen 'Wild Rose' handler om en musiker fra Glasgow, som drømmer om at blive en Nashville-stjerne.

Rose-Lynn har en blakket fortid og en fabelagtig stemme. Hun er født og opvokset i Glasgow, men har altid identificeret sig med countrystjernerne fra USA.

Hendes store drøm er at flytte til Nashville og slå igennem som sanger. Den drøm synes dog meget langt væk, når man bor i Skotland, er alenemor til to og arbejder som rengøringskone.

Med hjælp fra sin chef, som skaffer Rose et møde med en legendarisk radiovært ved BBC og et par hårde verbale sandheder fra sin mor, er Roses vej til lykken måske kortere end hun tror. Rose spilles af stortalentet Jessie Buckley, der har begejstret publikum og anmeldere verden over med sin autenticitet og fremragende sangstemme.

’Wild Rose’ er en original og opløftende film om familie, livsdrømme og musik, der kommer direkte fra hjertet.

I hovedrollen ses Jessie Buckley, som tidligere havde den ledende rolle i Beast

Mere omtale af 'Wild Rose' følger...

Skal du se Wild Rose?
(33 stemmer)

Instruktør