Cookie- og Privatlivspolitik

Why Him?

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en let og humoristisk grundstemning. Den indeholder enkelte scener med slagsmål, men da disse optrin forløses positivt eller komisk, og da ingen hovedpersoner kommer alvorligt til skade, vurderes filmen kun at kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
25.12.2016
| |
1 time 51 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Why Him?
|
Versioner: se alle
Seniorbio, 2D, Babybio
|

I komedien ’Why Him?’ skal familiefaren Ned Fleming møde datteren Stephanies kæreste for første gang. Den overbeskyttende, men velmenende Ned har høje forventninger til kærestens kunnen.

Dog bliver han gevaldigt overrasket, da den excentriske internetmillionær, Laird Mayhew, præsenterer sig selv og stolt viser sin nylavede rygtatovering af familien Flemings julekort.

Laird har absolut intet filter og fortæller alt, der falder ham ind. Ikke mindst om sit aktive sexliv med Stephanie. Den overbeskyttende far kan ikke udstå svigersønnen, og situationen bliver kun værre, da han finder ud af, at Laird har planer om at gifte sig med hans datter.

Det kan være svært at give slip på sin førstefødte, hvilket Steve Martin i sin tid fandt ud af i komedieklassikeren Brudens far. 'Why Him?' er instrueret af manden bag I Love You, Man og Men Så Kom Polly, der understreger, at han efterhånden har rig erfaring med komedier, der udnytter alle de pinlige situationer, som kan opstå i forbindelse med kærlighed og familien. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (196 votes)
4.6
3.3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Berlingske

    "... der [kommer] gode og typiske Hamburg-grin [...], hvor det pinagtige fusioneres med fysisk komik. To timer er dog lovlig lang tid i selskab med optrin, der ofte ligner hinanden ..." (Jeppe Krogsgaard Christensen)

  • BT

    "Uden Cranston ville James Francos rolle muligvis falde tilbage på rutinen, som vi har set i et utal af andre Franco-komedier. Men i selskab med stjernen [...] får hans indsats et nyk opad." (Henning Høeg)

  • Politiken

    "Trods alle overdrivelser ser filmen verden fra begge generationers side og finder charmen hos både [James Franco og Bryan Cranston]." (Søren Vinterberg)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Flere fine grin og overdrivelser undervejs - men flader ud mod slutningen, som den slags plejer.

Minder i tema om Meet the Parents, selvom det her er svigerfar som er i offerrollen - men er svagere i historie og skuespil.

DANIEL

HEJ DET ER SIKKER EN GOD FILM DEN KUNNE JEG GODT TÆNKE MIG AT SE I BIOGRAFFEN KÆRLIG HILSEN DANIEL MUNTHESEN.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.