Cookie- og Privatlivspolitik

What A Girl Wants

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
31.10.2003
| | |
What A Girl Wants
|

Daphne er en glad pige, der tilsyneladende har alt. En frisk og kærlig mor; sin helt egen stil og masser af muligheder. Men alligevel føler Daphne, der mangler noget – nemlig den far, hun aldrig kendt og drømmer om en dag at møde.
Daphnes mor, Libby, var ikke fin nok til Daphnes fars aristokrariske engelske familie og han forlod dem og rejste hjem, men nu er Daphne efterhånden så nysgerrig, at hun en dag beslutter sig for at springe på et fly til London.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (13 votes)
4.2
0

Instruktør

Instruktører

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Helena

En herlig pige film om en pige ved navn Amanda der vil finde sin ukendte far i England, undervejs får hun hjælp af en rigtig sød fyr - det er en romantisk rejse der går lige i hjertet! Den skal ses.

Jakob P.

Det er svært nogle gange at sige hvad der præcis taler til en, når det drejer sig om film, det kan være små ting som store ting. I hvert fald så elsker undertegnet meningsfulde handlinger, og lykkelige slutninger, så jeg er nok en anelse romantisk anlagt. For mig er det også nogle gange de små ting i filmen, som giver udslaget og gør forskellen, som fx historien og handlingen i filmen, lige så meget som skuespillerne og deres måde at håndtere deres roller på. Det er jo skuespillerne som giver rollerne liv, fylde og personlighed. I denne herlige komedie "What a Girl Wants", er der masser af fylde, masser af personlighed, og masser af små ting som gør at denne film i mine øjne er noget ganske særligt.

Daphne (Amanda Bynes) er en amerikansk, ustyrlig teenager, som spontant beslutter sig for at møde hendes britiske far Henry (Colin Firth), for første gang. Da hun så at sige vender op og ned på hendes fars verden, beslutter hun sig yderligere for at lære hans verden bedre at kende, ved at være en god, klog og pæn pige. Dette betyder midlertidig også at hun er nød til at skjule sit virkelige jeg, og gøre sin entré i en verden fyldt med haveselskaber, og modeshows. Men er alt dette virkelig nok for hende? Og kan gode og ordentlige manerer overvinde alt? Hun gør hvad hun kan for at være tro mod sig selv, samtidig med hun gør hvad hun kan, for at leve op til det billede som hendes far har af hende.

Denne varme komedie er fantastisk velspillet, og fyldt med små øjeblikke og detaljer som gør denne film til noget helt fantastisk. Det er tempoet, rytmen i filmen, scenerne, skuespillerne og den personlighed de tilføjer deres karakter, og til sidst historien som bare er god og rigtig skruet sammen. Alle disse faktorer gør at denne komedie bare er en rigtig god og jordnær film, som handler om det at være forælder, den rette og store kærlighed, og om at gøre det rette på det helt rigtige tidspunkt. Jeg fik mig en rigtig god og hjertevarm oplevelse da jeg så denne film, og jeg er rigtig glad for at jeg nu ejer denne film. For mig er det alting som bare går op i en højere enhed, og alle de små detaljer i denne film, som gør den til noget specielt for mig. Derfor synes jeg den fortjener sine 5 stjerner, som der hermed er givet.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.