Cookie- og Privatlivspolitik

Westlife - The Farewell Concert

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
|
2 timer (ekskl. reklamer og trailers)

Oplev Westlifes farvelkoncert live fra Dublin!

Lørdag den 23. juni kl. 21:30 bliver et nostalgisk og stort øjeblik for millioner af dedikerede fans verden over, når Westlife optræder med deres: 'Westlife – The Farewell Concert live fra Croke Park i Dublin'.

Oplev den magiske aften i din lokale biografs største biografsal, når vi er med i den verdensomspændende live events.

Her er en personlig hilsen fra Westlife:

Hi, we're Westlife! Come and join us for our last-ever concert, beamed live via satellite directly to your local cinema from Croke Park, Dublin. It's going to be an amazing night, an unmissable show, so make sure you join us!

BEMÆRK: KØBTE BILLETTER REFUNDERES IKKE. 

 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (19 votes)
5.4
0

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Maria

Jeg er stor fan af muligheden for at kunne opleve live koncerter i biografen, hvis man er så uheldig ikke at kunne være der i egen person selv.

Westlifes farewell tour koncert var smuk og vi havde en fest i Palads' sal 1! Og så var ikke ikke våde, i modsætningen til koncertgængerne. ;)

Flere af disse arrangementer tak, men måske en smule billigere, hvis muligt? ;)

Charlotte

Jeg syntes der er fedt at man har muligheden for at kunne se deres sidts koncert.

En gruppe af mine tøser skal nyde den i Odense, ved det blir' fedt og er glad for de kan nyde den sammen, selv tager jeg turen til Dublin i morgen og glæder mig som et barn til at skulle gense dem på hjemme bane ;) Med en af mine hollandske veninder som jeg er så heldig at ha lært at kende netop pga Westlife og vi besluttede at det her det måtte vi bare være med til.

Har fulgt deres musiksiden 98 da jeg var 16 ... det er vildt at der er gået så mange år!
Det er dog trist at tænke at det var så det... men har rigtig mange gode minder og oplevelser på kontoen.

Jeg vil nyde hvert er sekund og føle mig som en teenager igen, blive nostalgisk og fælder sikkert et par tåre.

Rigtig god fornøjelse og vi "ses" i Dublin ;)

Charlotte

Glæder mig så meget, selvom at det er deres sidste koncert. jeg har hørt deres musik siden jeg var 9 år gammel, så det vildt mærkeligt at de snart gå fra hinanden. Men jeg forstår dem også godt.Men jeg glæder mig til at se koncerten og den kan ikke blive andet end FANTASTISK.....:D

Gitteuser/396809

Tjah, legendary kan vel nærmest ikke beskrive nok, hvad denne koncert er/var/bliver. Var selv i O2 Arena i London, og det var et FANTASTISK show! Jeg var klar til at tage det næste fly videre for at følge dem de sidste uger som boyband. Som #Christina skriver, så var det en kavalkade af alle de gode gamle hits, som 20.000 (i London) sang med på. Og med plads til over 80.000 i Croke Park, bliver det nok uden tvivl en fuldstændig uforglemmelig oplevelse, som jeg i hvert fald bliver nødt til at være en del af "hjemme" fra biografsædet. Enjoy!

Christina

Det er svært at anmelde en "film" som endnu ikke er kommet ud, men jeg kan anmelde showet for hvad jeg har oplevet fra min fjerde række stå plads i O2 i London.

Som udgangspunkt vil jeg sige at det var et fantastisk show, som hovedsageligt er bygget op af Westlife's største hits, selv den traditionelle medley var sange som er spillet før på deres turné, men specielt udvalgt af fans som deres bedste. Jeg kunne have savnet de nye hits som 'Lighthouse' og 'Beautiful World', som jeg håber de spiller i Croke Park, men genkendelighed skal man tilgengæld ikke lede længe efter hos drengene. Klassiske dansetrin og masser af downtempo i Westlife's bedste stil tager os 10 år tilbage i tiden, dog uden de hysteriske teenage fans, som man selv var en del af.
Vi er alle blevet ældre, men Westlife bærer det med charme, selvtillid og lækre moves.

Jeg ser frem til at kunne opleve Westlife en sidste gang på deres turné, og tilmed deres allersidste koncert, uden at skulle bekymre mig om ikke at have råd til at rejse til Dublin. Det vil blive et nostalgisk og trist øjeblik når Westlife har vinket deres sidste farvel, men jeg ser det som et personligt skridt for mig ind i de rigtige voksnes rækker. Alderen alene kan åbenbart ikke gøre det. Farvel Westlife og farvel teenage år! De har i den grad 'raised me up'.

Enjoy the show!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.