Cookie- og Privatlivspolitik

Werewolves Within

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en ildevarslende grundstemning og benytter i fremstillingen mange gysereffekter. Den indeholder mange scener med voldsomme overfald, slåskampe, skyderier og drab. Flere af scenerne er meget blodige og viser skamferede halvspiste legemer. Filmen vurderes derfor til at kunne virke skræmmende på børn og unge under 15 år.

Se mere på medierådet.dk
29.07.2021
| |
1 time 37 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Werewolves Within
|
Werewolves Within plakat

Gyserkomedien 'Werewolves Within' udspiller sig i den lille provinsby Beaversfield, hvor en række rige tilflyttere fra New York har gjort deres entré blandt byens noget mere konservative landboere.

Da Breaversfield imidlertid bliver afskåret fra den omkringliggende verden pga. en snestorm, gælder det for både tilflyttere og indfødte at holde sammen. Det sker på byens kro, hvor situationen dog snart spidser til.

Det viser sig nemlig, at der blandt den umage gruppe af mennesker gemmer sig en glubsk varulv, som slår morderisk til, når alle kigger væk. Det store spørgsmål melder sig derfor hurtigt: Hvem er mon varulven?

'Werewolves Within' er en filmatisering af computerspillet af samme navn. Spillet blev første gang udsendt i 2016 til PlayStation 4 og pc. Andre spilfilmatiseringer tæller bl.a. Monster Hunter, Tomb Raider og Warcraft, videre til Mortal Kombat, Doom og Rampage.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (14 votes)
3.4
0

Instruktør

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.