Cookie- og Privatlivspolitik

Warcraft

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en dramatisk og actionfyldt grundstemning. Den indeholder talrige scener med brutale drab, uhyggelige forvandlinger og monstrøse figurer, som kæmper mod hinanden. Da fortællingen imidlertid udspiller sig i et urealistisk eventyrunivers med kun få identifikationsmuligheder, vurderes filmen kun at kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
26.05.2016
| |
2 timer 3 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Warcraft
|
Versioner: se alle
3D, 2D, IMAX 3D, Level 7, Babybio - 2D
|

Adventurefilmen 'Warcraft' foregår i det magiske rige Azeroth, der pludseligt trues, da en portal åbnes, og horder af orker invaderer kongeriget.

Troldmændene, der våger over Azeroth, er nu ikke længere i stand til at beskytte deres verden, og kongen af Stormwind må derfor samle alle i Azeroth for at imødegå truslen. Samtidig opstår der uro blandt de forskellige klaner af orker.

'Warcraft' er en filmatisering af Blizzard Entertainments populære computerspilsserie, der både tæller tre strategispil og det umådeligt populære online rollespil, 'World of Warcraft'.

Duncan Jones, der tidligere har stået bag Moon og Source Code, instruerer. Travis Fimmel, Ben Foster og Dominic Cooper ses i rollerne som den menneskelige verdens forkæmpere, mens bl.a. Paula Patton og Toby Kebbell lægger krop til de to-en-halv meter høje orker.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (2395 votes)
5
2.8

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Selv om bløde øjeblikke forsøges smuglet ind, vil de fleste dog nok i længden føle, at mange scener bliver en smule endimensionelle, fordi de næsten alle indeholder meget dybe, bøse stemmer og skallesmækkende slag med store firkantede køller." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "Man skal holde tungen lige i munden for at kunne følge med som udenforstående. Det hele lyder formentlig naturligt, hvis man er fan af spillet og kender hele mytologien, men for en nytilkommen som mig virker det meget rodet." (Michael Lind)

 • Ekstra Bladet

  "Ikke engang slagmarkerne er værd at skrive hjem om. Det er faktisk chokerende, at man kan få så lidt ud af et budget på angiveligt over en milliard kroner." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "Trods de svulstige effekter er 'Warcraft' en ekstremt flad film. Man må tage hatten af for de computergenererede fabeldyr, der overbeviser langt mere end den handling, der overlades til egentlige skuespillere." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "... med 'Warcraft' har Duncan Jones ikke bare skabt den hidtil bedste spilfilmatisering, han har også skabt en af de bedste fantasyfilm overhovedet." (Joakim Grundahl)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anders

Hvordan kan det være at brugerne giver 5/5, mens anmelderne er 2,8/5....
Fantastisk film.

Elias

Jeg er egentligt ikke fan af WoW, men spilfilm skal ses og må tilstå at dette er blandt de (meget få bedste. Universet er interessant og der er flotte effekter. Actionscenerne holder og det er glimrende underholdning man får serveret. Kunne sagtens have været meget bedre hvis de ikke fokuserede mest på at få efterfølgerne til at få styr på historien men hellere denne så man som ser får en forståelse for hvor de vil hen med denne serie

Mallica

Jeg havde egentlig ikke de største forventninger til denne film til trods for, at jeg selv spiller spillet, og har gjort det i mange år, men da jeg var inde og se den blev jeg meget positivt overrasket.
De har tænkt på fortællingen af spillet som jeg normalt aldrig ville have tænkt over, og så har de kælet for detaljerne (referencer fra spillet, der giver os nørder noget ekstra at grine af, som man nok ikke lige ville forstå, hvis ikke man havde spillet spillet).
Jeg var klar på at se den igen selv lige efter jeg var kommet ud af biografen... Det er helt sikkert en BDVD jeg skal købe når den har release :D

Julie

Som en pige der ikke rigtig interesse sig for WOW (men har en kæreste der gør meget), så var det en overraskende god film. Er dog ikke lige en film jeg tænker at jeg absolut skal se igen lige med det samme. Jeg synes filmen havde en god og spændende handling, god grafik og kunne sagtens ses af en der ikke spiller WOW da der var en god forklarende historie.

Maggie Smith

Som ikke kender af Warcraft universet, så var det en anderledes tilgang jeg havde til filmen end så mange andre havde. Mange kendte historien inden de så filmen og det har helt sikkert gavnet dem.

Filmen er visuelt fantastisk og jeg må virkelig medgive, at den havde fuld potentiale i de ting som den indeholdte med grafik m.m. Som stor fan og tilhænger af fantasy genren, så overraskede det mig ikke at Duncan Jones havde formået at lave en super fantasyfilm. Dog synes jeg aldrig, at jeg blev rigtig taget med ind på en rejse, som man ellers kan opleve ved andre film. Jeg har fx oplevet det flere gange, når jeg har set Hobitten-filmene, HP filmene eller lignende i biografen. Men ikke her. Det må jeg være ærlig og sige.

Renéuser/737399

Var meget usikker på om den kunne leve op til forventningerne, ikke mindst fordi jeg har spillet Warcraft spillende i mange år, så kender en del af historierne.
Men helt ærligt, så gik jeg ud af biografen meget tilfreds. Den var hamrende flot lavet, virkelig imponerende CGI karaktere. Historien er måske, for ikke fans af spillende lidt forvirrende, da den starter meget pludselig og man skal lige nå at fange den dybere mening, men den giver mening, og er fortalt på meget flot vis.

Den har mange imponerende action scener, som virkelig er underholdende på det store lærred.
Den er selvfølgelig ikke perfekt, og nogle af karakterene fik jeg ikke levet mig rigtig ind i, så deres handlinger var lidt forvirende, men det var slet ikke nok til at ødelægge den gode oplevelse. Super fed eventyr film, og fremtidige film i serien har mega potentiale:)

Kristoffer

warcraft er efter min mening en fantastisk film.rigtig god kvalitet.De for næsten alle detalger med fra spillet og det betyder rigtig meget.

anmelder:kristoffer mike hurup christensen.

instagram:wtfitsmuster

Memouser/954392

Jeg kender ikke spillet eller universet, men når man ser filmen, så er man ikke i tvivl:

Allerede efter 15 min. havde jeg fået dannet mig et overblik over universet og karaktererne.

Ukendte b-skuespillere var gode i filmen, undtagen "slave-orkinden" Garona (Paula Patton)... for meget kliche i replikker og i hendes karakter.

Havde absolut ingen forventninger til filmen.
Den var god og jeg følte mig underholdt.
Jeg så filmen sammen med en dreng på 13 år.

Næsten 4 sjerner herfra.

Reff

Yes.. Ja, tror man skal være en fan for rigtig at kunne nyde denne film, Warcraft. Jeg så filmen med venner, og de var alle store warcraft fans, så jeg var ret uforstående for deres reaktioner og sådan.. MEN jeg må sige, at orkerne og musikken var smukt lavet, film teknologi er nået lang!

Men for plottet, så var det nemt at se gennem og faktisk ret simpelt.. Det var ikke en film jeg nød, som mine venner gjorde desværre.
Der var en del huller for mig, som jeg ikke forstod, hvilket var lidt ærgerligt, for filmen er helt klart godt lavet, men det er desværre det bedste jeg kan sige om den :)

Men stadig, den overaskede mig, jeg kan med garanti sige at den også kan gøre det for dig! FOR THE HORDE

Mads

En helt igennem fantastisk film!.. Havde mine bange anelser, da jeg synes at film lavet efter spil. Godt kan have en hvis trang til at blive for handlingsløse. Da ideérne til filmen ikke rigtig kommer til udtryk. Jeg synes af de formår at åbne et helt andet univers, selvom det stadigvæk er med de samme riger som vi kender dem. Dog har denne film dog bare det ekstra touch, som gør den helt igennem fantastisk at se... Jeg vil gerne anbefale denne film til de personer der har en svaghed for vilde oplevelser.. For det byder denne film på. Det er sjældent at jeg går hjem fra biografen af, med den følelser. At der skal laves mange film af den!.. Den var gennem arbejdet, og først og fremmest så var den spændende.. Du bliver hele tiden betaget af den ville grafik og de vilde speciel effects der er med i den....

Jeg synes den er helt igennem fantastisk!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.