Cookie- og Privatlivspolitik

War of the Worlds (2005)

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
29.06.2005
| |
1 time 52 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
War of the Worlds
|

Ray Ferrier er en ganske almindelig arbejdsmand fra New Jersey. Han har rod i privatlivet og ser ikke sin familie, fordi han i bund og grund har nok i sig selv. Men Ray skal snart finde ud af, at der er en verden udenfor hans egen og denne verden står overfor en trussel, den næppe overlever!

For det ufatteligt skræmmende og uvirkelige bliver pludselig til virkelighed: Jorden angribes af horder af rumskibe fra Mars, der har plottet vores planet ind på radaren - fast besluttet på at udrydde os. Og Ray finder hurtigt ud af, at han er den der må redde sine kære.

På sin odyssé gennem en civilisation der er ved at gå i opløsning oplever Ray, at når Dommedag er om det næste hjørne, kommer de værste sider op i os. Men også de bedste.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (68 votes)
3.5
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Men for mig er det igen et mesterværk af Spielberg.

Det er en af de få film der har skræmt mig for alvor, så stor ros til Spielberg.

CINEMANDRUP

Endnu et Spielberg fodtryk afsat på CV'et, hvor Dommedag er over os og invasionen er en realitet og vi nu står overfor vores værste fjende udover rumvæsener - nemlig skyggesiderne af os selv, når lortet brænder på.

Mr. Hunt…åh undskyld, Ray Ferrier en ganske almindelig everyday dad, der kæmper med privatlivet finder pludselig en større mening med sit liv, da rumvæsener mildest talt banker på døren og menneskelig udsletning står på programmet. Han finder sin indre styrke og beskytter det helligste han har - sin familie.

Filmen er en genindspilning af en gammel klasikker, men dertil sagt så er denne film en god update at få. Filmen har sine skræmmende, intense og følsomme øjeblikke og serverer dem egentligt ret godt for publikum.

Du føler dig suget ind i dommedagen og hepper febrilsk på Ray og familien. Atmosfæren er ligeledes en rigtig stor del af denne film, idet lydscenariet kan få det til at løbe koldt med af ryggen nogle gange. Samtlige skuespillere i denne film gør et solidt stykke arbejde for at give en skræmmende film om menneskets mørke sider, såvel som de gode vi ikke troede vi havde.

En værdig film, som du ikke må være foruden at se. Oplev selveste Cruise tage kontrol over sit og familiens liv i en hæsblæsende jagt på overlevelse. I call it;

Cruise Control. 4 stjerner.

Frank

Dårlig film

Antaeus

50'er versionen var langt mere revultionerende og bedre skruet sammen med fantastiske effekter for den tid. Nu er den dog ved at være forældet, men dog et gensyn værd.

Den nyere udgave med Cruise er også værd at se, men den er ikke skruet nær så godt sammen, men er dog en god film.

Jeff

I just didn’t care.

Wayne

som en helt almindelig person. Vilde effekter i denne Spielberg film, om menneskets afmagt i forhold til overmagten.

Isabell

DET ENESTE JEG KAN SIGE LIGE NU ER

``FANTASTISK FILM MED DAKOTA FANNING SOM BØR SES``

PS. Tom Cruise spiller også ret fantastisk i denne film.
PPS. Dakota Fanning spiller ret godt som lille og er helt vildt nuttet.

Mie

Dakota Fanning er så sød som ¨lille¨ og hun spiller godt det gør de andre skuespiller nu også:D

S. Rico

Jeg tror aldrig jeg kommer til at glemme lyden af kæmperobotterne, mens de går forbi huset, hvor Dakota Fanning sidder og gemmer sig med rædslen malet i ansigtet.

11-årige Dakota spiller sublimt, men også Cruise gør et hæderligt stykke arbejde i denne herlige mørke film om jordens undergang.

mikkel knudsen

mega god film hvor de der ting kommer og tar alle mennesker
og med alle de kampe der er med og nogen gode scener.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.