Cookie- og Privatlivspolitik

Wall Street: Money Never Sleeps

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
30.09.2010
| |
2 timer 20 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Wall Street: Money Never Sleeps
|
I 'Wall Street: Money Never Sleeps' vender Michael Douglas tilbage til den mesterskurkerolle, han vandt en Oscar for at spille.

Gordon Gekko kommer ud af fængsel og finder sig selv isoleret fra den verden, han engang dominerede.

Han forsøger at genoptage forholdet til sin datter (Carey Mulligan) og må derfor alliere sig med hendes forlovede, Jacob (Shia LaBeouf), og forholdet mellem de to mænd udvikler sig i takt med, at Jacob mere og mere ser Gekko som en faderfigur.

Gekko er stadig fræk som en slagterhund, og - ikke mindst - en sand mester i manipulation, så Jacob må sande på den hårde måde, at fængslet hverken har gjort Gekko specielt blid eller lovlydig.

'Wall Street: Money Never Sleeps' er, ligesom den første film, instrueret af Oliver Stone ('Platoon', 'JFK', W.).

Filmen er en del af Biografklub Danmark.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (289 votes)
3.8
3.8

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  "... al ventetiden værd... endnu en gang er det Kirk-junior, der stjæler billedet... Som ingen anden formår instruktør Oliver Stone at gøre Wall Street-finanser spændende." (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "... ujævn og ufokuseret... Men først og fremmest mangler filmen simpelthen dramatisk fremdrift med talrige, alenlange stendøde passager." (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "Michael Douglas er som god rødvin i filmen... Ofte er der over Oliver Stones film noget konstrueret og tørt... Er den værd at se? Selvfølgelig!" (Johs H. Christensen) ()

 • Politiken

  "Michael Douglas vender stærkt tilbage... halve insinuationer... ændrer ikke ved, at Gordon Gekko stadig er en tidstype i det format, myter dannes af." (Søren Vinterberg) ()

 • Weekendavisen

  "... denne gang er hjertet med, og på sin egen kommercielle præmis, siger 'Wall Street 2' faktisk vigtige ting om tiden." (Bo Green Jensen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Frank

Dårlig film

Mike

Havde nok givet den 5 stjerner, hvis der ikke var nogen øjeblikke, hvor jeg var lidt forvirret over hvad der skete, og hvis det ikke var en film, man kun har brug for at se 1 gang.

Jeff

The whole way through, I just kept asking myself, why. A re-telling of the financial crisis with a character we met in the 80’s.

Monica

God, men førstehåndsindtrykket var, at det lidt var en "one timer". Må dog indrømme, at jeg blev positivt overrasket:D

Ulrichuser/887499

Fin film, ok skuespil, lidt tynd historie, vælger nok ikke at se en eventuel 3'er i biografen

Henriette69

Hun var da godt nok irriterende at høre på i filmen. Godt hun ikke var en bærende hovedrolle :/
Men ellers er det en rigtig god film. Fedt at se Douglas tilbage som Gekko, selvom han ikke er helt så skarp som i 1'eren.
Bliver også mere og mere glad for Shia LaBeouf. Han virker troværdig.

sanne

Synes det var en meget god film, og passer meget godt til den tid vi er i hvor der er finanskrise og hvor folk kun tænker på sig selv og penge, for så har man lidt stof til eftertanke. Men tror tilgengæld ikke den er for folk som ik kan lide noget med børsmarket at gøre. Selvom jeg selv aldrig har sat mig ind i alt sådan noget, så synes jeg det er meget spændende at se i film. Så synes alt i alt det er en god film.

S. Rico

Slutningen er forudsigelig, men de mange drejninger filmen tager undervejs er herlige friske, og filmen er i det hele taget langt bedre, end man kunne frygte af en 2'er. Stones kameraføring, og en historie, der ikke bare er en tam fortsættelse af originalen, gør sit til at denne film hæver sig et godt stykke over middel.
Douglas er naturligvis super, LaBoeuf er er fin "ny Tom Cruise", og Sarandon gør det eminent i hendes lille birolle. Kun Carey Mulligan træder lidt ved siden af. Ikke pga. hendes spil, der er udmærket, men hendes type virker for mig at se fejlcastet til denne rolle. Dog ikke så meget at det ødelægger en udmærket filmoplevelse.

Katrine

Ok film, omend lidt teknisk. Det vil være en klar fordel, hvis du ser 1eren først, da der er en række personer, som er umulige at placere

Pernille K

Jeg har kun set ganske lidt af 1'ern og så kun denne pga. fribilletter, men den var bedre end forventet, og måske bliver det sidste gang, vi ser Michael Douglas i en film, så det var helt sikkert tiden værd at se denne film.

Dog kan den være lidt svær at følge med i, hvis man ikke forstår sig på børsmarkedet osv.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.