Cookie- og Privatlivspolitik

Wall Street: Money Never Sleeps

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
30.09.2010
| |
2 timer 20 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Wall Street: Money Never Sleeps
|
I 'Wall Street: Money Never Sleeps' vender Michael Douglas tilbage til den mesterskurkerolle, han vandt en Oscar for at spille.

Gordon Gekko kommer ud af fængsel og finder sig selv isoleret fra den verden, han engang dominerede.

Han forsøger at genoptage forholdet til sin datter (Carey Mulligan) og må derfor alliere sig med hendes forlovede, Jacob (Shia LaBeouf), og forholdet mellem de to mænd udvikler sig i takt med, at Jacob mere og mere ser Gekko som en faderfigur.

Gekko er stadig fræk som en slagterhund, og - ikke mindst - en sand mester i manipulation, så Jacob må sande på den hårde måde, at fængslet hverken har gjort Gekko specielt blid eller lovlydig.

'Wall Street: Money Never Sleeps' er, ligesom den første film, instrueret af Oliver Stone ('Platoon', 'JFK', W.).

Filmen er en del af Biografklub Danmark.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (289 votes)
3.8
3.8

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  "... al ventetiden værd... endnu en gang er det Kirk-junior, der stjæler billedet... Som ingen anden formår instruktør Oliver Stone at gøre Wall Street-finanser spændende." (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "... ujævn og ufokuseret... Men først og fremmest mangler filmen simpelthen dramatisk fremdrift med talrige, alenlange stendøde passager." (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "Michael Douglas er som god rødvin i filmen... Ofte er der over Oliver Stones film noget konstrueret og tørt... Er den værd at se? Selvfølgelig!" (Johs H. Christensen) ()

 • Politiken

  "Michael Douglas vender stærkt tilbage... halve insinuationer... ændrer ikke ved, at Gordon Gekko stadig er en tidstype i det format, myter dannes af." (Søren Vinterberg) ()

 • Weekendavisen

  "... denne gang er hjertet med, og på sin egen kommercielle præmis, siger 'Wall Street 2' faktisk vigtige ting om tiden." (Bo Green Jensen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
WallStreet

Fed film. Er vild med temaet.

Thor

Syntes det var en okay film!

Frank

Dårlig film

The Other Account

'Wall Street: Money Never Sleeps' er ikke andet end en kedelig film, der har en ligegyldig affære med penge og penge. Resultatet bliver til en flad og et flop af en dramafilm. Kunne du lide den første, så vil du (måske) blive vild med denne intetsigende sequel. Skuespillet var nok det eneste der overraskede, bare lidt. Men de hjalp sådan set ikke, når selve historien bare ikke fangede mig! Stemningen er der heller ikke meget over, da dialoger ender op i noget der kun kan kaldes for en dårlig joke. Og så er hele sammenhænget, bare for utroværdigt til at fungere i sig selv! Faktisk kunne jeg blive ved med at prøve på at fornærme denne film. For jeg prøvede virkeligt at falde mig ind i handlingen, men den sagde mig ik’ en sk*d! Den blev bare ved med at trodse mine forventninger, og gav mig en dårlig smag i munden, der hang ved, flere dage efter! Plottet er dog okay, men det kan da være lige meget, når alt det andet bare ikke fungere.

Så hvis nogle hævder, at de fatter 'Wall Street 2' og syndtes at filmen er fascinerende hele vejen igennem, er den pågældende enten komiker, fuld af løgn, tilbeder penge eller/også har personen, selv været udsat for det filmen fortæller!

Mike

Havde nok givet den 5 stjerner, hvis der ikke var nogen øjeblikke, hvor jeg var lidt forvirret over hvad der skete, og hvis det ikke var en film, man kun har brug for at se 1 gang.

Jeff

The whole way through, I just kept asking myself, why. A re-telling of the financial crisis with a character we met in the 80’s.

Monica

God, men førstehåndsindtrykket var, at det lidt var en "one timer". Må dog indrømme, at jeg blev positivt overrasket:D

Ulrichuser/887499

Fin film, ok skuespil, lidt tynd historie, vælger nok ikke at se en eventuel 3'er i biografen

Henriette69

Hun var da godt nok irriterende at høre på i filmen. Godt hun ikke var en bærende hovedrolle :/
Men ellers er det en rigtig god film. Fedt at se Douglas tilbage som Gekko, selvom han ikke er helt så skarp som i 1'eren.
Bliver også mere og mere glad for Shia LaBeouf. Han virker troværdig.

Peteruser/268996

Jeg synes det er en ok fed film, den sætter tanker igang som jeg ikke tænkte over før.
Anbefales til dig som syntes at hele "finans-spillet" og overlevelse i finans verdenen er spændende.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.