Cookie- og Privatlivspolitik

Vores sidste tango

Tilladt for alle
Filmen har et roligt forløb og indeholder ingen scener, der vurderes at ville kunne virke skræmmende på børn.

Se mere på medierådet.dk
07.04.2016
| |
1 time 25 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Un tango más
|
Versioner: se alle
2D, Filmperler, Seniorbio, Særvisning
|

Dokumentarfilmen 'Vores sidste tango' er en historie om kærlighed og hengivenhed mellem to af de største navne i tangoens historie, Maria Nieves Riego og Juan Carlos Copes.

De mødtes, da de var blot teenagere og dansede sammen i henved 50 år. Dansen samt kærligheden drev dem både sammen og væk fra hinanden i had og bitterhed. Men de fandt altid sammen igen.

Nu hvor de står på tærsklen til de sidste år i deres liv, åbner de første gang op for deres inderste følelser og fortæller deres historie til en gruppe unge tangodansere fra Buenos Aires, der tager de største øjeblikke fra Juan og Marias karriere og sammenfatter dem i smukke koreografier.

'Vores sidste tango' er en dokumentarfilm, der skildrer to menneskers liv og karriere i ligeledes interviews og iscenesat dans. Filmen følger dermed andre værker som Wim Wenders Pina, der handlede om koreografen Pina Bausch, og Sally Potters fiktionelle 'The Tango Lesson' fra 1997. 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (19 votes)
4.1
4.5

Instruktør

Instruktører

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Det er mildest talt forførende: som at få et blik direkte ind i tangoens sjæl, fuld af passion og følelser - fra de jublende sarte til de sårede og voldsomme." (Louise Kidde Sauntved)

 • Filmland P1

  "... gennem Nieves og Copes, gennem en række smukke og stemningsfulde dramatiseringer af deres første møder, gennem unge danseres interview med Mariá Nieves, får German Kral ført os langt ind i tangoen – ind i nærheden af sjælen." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "Lidenskab og koncentrerede følelser opstår og formidles i dansen, og man kan mærke det helt ned i benene i biografen." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "Kittet mellem nu og før, fakta og fiktion er tangoens trin, og det er også al den vidunderlige musik, der spilles i baggrunden, mens billederne fra omkring trekvart århundredes argentinsk kunstnerliv flyder forbi." (Dorte Hygum Sørensen)

 • Weekendavisen

  "Filmen er både en mesterklasse i tango og et melodrama på telenovela-niveau. Den giver også en skildring af dansens historie og sociale funktion, som især Nieves er meget bevidst om, mens Copes er mere fokuseret på tekniske detaljer og finesser." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Natasia-Mariana

Fantastisk smuk, trist, livsbekræftende film!
Enormt lækkert spansk - simpelthen bedårende film!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.