Cookie- og Privatlivspolitik

Vølvens forbandelse

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
27.03.2009
| |
1 time 30 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Vølvens forbandelse
|
I 'Vølvens forbandelse' skal søskendeparret Valdemar og Sille være alene hjemme i 14 dage, og Valdemar ser sit snit til at prøvekøre farens nye Audi.

Men Valdemar kører galt og smadrer bilen.  Reparation koster 70.000 kr., og det er penge, som Valdemar ikke har.

Ved et tilfælde møder han fysikeren Benedict, der lokker Valdemar til at prøve en tidsmaskine, han har opfundet. Pludselig befinder Valdemar sig tilbage i år 963 i Harald Blåtands kongsgård, hvor han til sin overraskelse også ser Benedict.

Benedict er nemlig blevet udødelig ved hjælp af magi fra en Vølv. Men det evige liv er et koldt liv uden venner og uden kærlighed, og Benedict eneste ønske er at ophæve Vølvens forbandelse og leve normalt.

For at skaffe penge til reparation af bilen indvilger Valdemar sammen lillesøsteren Sille i at rejse tilbage i tiden for at finde korset, der kan ophæve forbandelsen. Det bliver begyndelsen til en spændende, men også farefuld rejse tilbage i Danmarkshistorien…

'Vølvens forbandelse' er instrueret af debutanten Mogens Hagedorn, og Jakob Cedergren samt Stine Stengade er på rollelisten.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (254 votes)
4.3
3.3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Børsen

  "Instruktør Mogens Hagedorn har fremelsket så naturlige og veloplagte præstationer fra sine unge hovedrolleindehavere... at Niels Malmros burde tage timer hos ham." (Morten Dürr) ()

 • BT

  "... desværre holder spændingen sig på det jævne - og morskaben ligeså." (Birgitte Grue) ()

 • Jyllands-Posten

  "Det er hverken sindsoprivende eller nytænkende, og 'Vølvens forbandelse' kunne med fordel være blevet fortalt i tv-form, men nu hvor den er i biograferne, er den slet ikke det værste, man kan udsætte sine børn for." (Sophie Engberg Sonne) ()

 • Politiken

  "... småhyggeligcool discountunderholdning uden mange ambitioner." (Kim Skotte) ()

 • Weekendavisen

  "... eventyratmosfæren undermineres af barberede historiske rekonstruktioner, som minder mere om søvnige egnspil. Alligevel er der charme og substans i tidsmaskinefilmen. Den lykkes som fortælling, skønt kulisserne ligner kulisser." (Bo Green Jensen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Louise

Jeg synes at det var en meget god film. Synes ikke at den fortjener alt det kritik den har fået af forskellige, da den er rigtig godt lavet, og virkelig spændende. Virkelig god film, skal købes på dvd når den udkommer! :D min søster og jeg var ihvertfald glade for at vi valgte at se denne film :)

Trylle1987

en helt klart god oplevelse for de mindste skolebørn, en film der er sjov, fuld af spænning lærdom og hvad man ellers kan se...

Anne Mereteuser/32739

Jeg så filmen med min datter på 11 år, vi syntes begge den var rigtig spændende og sjov.
Det var en spændende og interessant rejse mellem 2 verdner.
Og som min datter sagde, det var en rigtig god film og historie undervisning på den seje måde

lunde

en spændene sjov og god film som kan ses fra 11 år og op efter

Christinauser/155420

fed film, kan klart anbefales. En lille smule uhyggelig, god humor og fed handling - mere kan man ikke forlange af en dansk familiefilm. Udover det er den fantastiske skuespillere.

Simoneuser/785419

jeg syntes at filmen var ganske udmærket. jeg plejer ellers ikke rigitgt at være til danske film, men den her er faktisk god, sååå, - tag ind og se den!!!

Annauser/52799

Jeg var inde at med min datter på 10 år, hun blev så vild med den, at hun var nød til at tage på biblioteket og løne historie bøger... Den er virkelig god, alle, uanset alder, burde tage ind og se den...

Jeanetteuser/353694

Indholder lidt af det hele, god fortælling, godt mix af fortid, nutid og Sci-Fi, vores søn på 8 år var helt opslugt af den, skal helt sikker se den igen....

Jeanette

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.