Cookie- og Privatlivspolitik

Violinisten

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en rolig og let grundstemning. Den indeholder enkelte let dramatiske scener med skænderier og gråd, og en enkelt scene, hvor en mand og en kvinde har sex. Da scenen ikke udpensles, og da fortællingen er rolig og langsom, vurderes filmen kun at kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
21.06.2018
| |
2 timer 5 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Viulisti
|

Det finske drama 'Violinisten' handler om den berømte Karin Nordström, som skader sin hånd i en bilulykke, hvilket medfører, at hun ikke længere er i stand til at være violinist.

Musikeren prøver at finde mening ved at undervise og forelsker sig hurtigt i den 20 år yngre elev Antti. Umiddelbart passer de ikke sammen, men de har begge stor passion for musikken, og måske kan Karins drømme stadig gå i opfyldelse.

'Violinisten' har danske Kim Bodnia på rollelisten, som slog igennem i Pusher og har senest medvirket i den populære tv-serie 'Broen'. Det er ikke længe siden, at et andet finsk drama fik dansk biografpremiere, nemlig Den ukendte soldat.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (4 votes)
4.8
3

Instruktør

Relaterede nyheder

4 år siden

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... Matleena Kuusniemi og Olavi Uusivirta, der er Karin og Antti, spiller afdæmpet, men med stor effekt. Langt mere problematisk er Kim Bodnia som Darren [...] Jeg [tror] simpelthen ikke på ham." (Jeppe Krogsgaard Christensen)

 • Jyllands-Posten

  "... i stedet for at blive en psykologisk nyskabende fortælling om ambitioner og egocentrisme, ender 'Violinisten' i skuffen med de pæne mellemvarer." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "Den 45-årige finske instruktørs spillefilmdebut har stoffet, men svært ved at dyrke alle vinklerne nok ..." (Søren Vinterberg)

 • Weekendavisen

  "En pæn film uden særlige egenskaber." (Bo Green Jensen)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.