Cookie- og Privatlivspolitik

Vidnet

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
11.11.1969
| | |
Witness
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning
|
I ‘Vidnet’ bliver den unge amish-dreng Samuel vidne til et mord. Politimanden John Book (Harrison Ford) forsøger at beskytte drengen, men da forbrydelsen viser sig at trække tråde helt op til politiets top, må John selv gå i skjul i det afsondrede amish-samfund hjemme hos Samuel og hans mor. To verdener mødes, og sød musik opstår. Peter Weirs thriller er elementært spændende, velfortalt og velspillet – og fra den periode, hvor Harrison Ford ikke kunne sætte en fod forkert. I en lille birolle kan man spotte en purung Viggo Mortensen.
VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (20 votes)
4.1
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Michael

Harrison ford som politimand der skal beskytte et vidne som er indenfor Armish.
Er faktisk ganske overrasket over filmen på en god måde.

Nikolaj

Bestemt en film som er hver at se. Den giver et indblik ind i Armish verdenen, som er helt anderledes i forhold til resten af USA. Flot film, med humor, spænding og godt skuespil. Og film-scoret er også rigtigt godt.

Frank

God film

S. Rico

indbragte ham en Oscar nominering. Nok den første og eneste, da skuespil aldrig har været hans stærke side. Filmen er bestemt værd at se for den gode historie og det interessante indblik i Amish folkets hverdag.

Wayne

Harrison Ford er politimanden der skal beskytte en Armish dreng, som har overværet et mord. Men morderne er selvfølgelig lige i hælene på dem.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.