Vind biografbilletter hver uge

Vi ses deroppe

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en gennemgående dramatisk stemning skiftende mellem indre og ydre spænding. Der er en del scener med voldsomt indhold – heraf en lang række krigshandlinger ved 1. verdenskrigs skyttegrave: mænd falder om ramt af skud, slynges gennem luften af eksplosioner, en såret soldat henrettes med skud og et menneske næsten kvæles i jord. I andre ret detaljerede scener følges en person, der har fået underansigtet skudt bort – den blodige forbinding og hans egen rædsel. Desuden ses en kirkegård ved nat med et delvist opløst lig, en person der tæskes med krykker, et menneske der bliver levende begravet og en person begår selvmord ved at kaste sig i ud fra en balkon. Da det voldsomme begivenheder imidlertid beskrives med en underliggende grotesk humor, og mange af dem ses på nogen afstand, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på de yngste i aldersgruppen 11-15 år. Filmen får derfor en 15-årsgrænse.

Se mere på medierådet.dk
14.06.2018
| |
1 time 57 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Au revoir là-haut
|
Versioner: se alle
2D, Filmperler
|
Billetter

Filmen 'Vi ses deroppe' foregår i Frankrig få dage før Første Verdenskrig slutter, og de to soldaterkammerater Albert Maillard og Édouard Péricourt kæmper for deres liv på slagmarken.

Begge overlever krigens rædsler, men ikke uden ar på sjælen og snart må de hutle sig gennem dagligdagen i et Paris, som slikker sårene efter den grusomme krig.

Dramaet er en filmatisering af den franske forfatter Pierre Lemaitres bestseller med samme titel.

Instruktøren bag filmen spiller også en af hovedrollerne og har tidligere medvirket i den franske film Irreversible af Gaspar Noé.

Mere omtale af 'Vi ses deroppe' følger...

Skal du se Vi ses deroppe?
(6 stemmer)

Instruktør

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.