Venom

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
18.10.2018
Originaltitel: 
Venom
Skal du se Venom?
(50 stemmer)

Resumé

Actionfilmen 'Venom' er en superheltefilm om den ondskabsfulde symbiose, Venom, der tidligere har medvirket i Spider-Man 3.

Tom Hardy spiller Eddie Brock, der forvandles til den onde spiderman-karakter, som er i stand til at besætte mennesker og således give dem kræfter som en edderkop.

Filmen skal instrueres af manden bag Zombieland, og på rollelisten er bl.a. Michelle Williams, Riz Ahmed og Woody Harrelson.

Mere omtale af 'Venom' følger...

Kommentarer

Patrick Suser/689051

Ej ej ej! misforstå mig nu ikke, Tom Hardy er en super skuespiller og er selv fan af ham...MEN!at de valgte ham til rollen som Venom er en fucking brøler!...Venom(Eddie Brock) er en 1.90cm høj og 117kg kæmpe med en kropsbygning der svare til Kim Kold(1.93cm) og Jay Cutler(118kg)...At de Bruger Tom Hardy som er 1.75cm med en tynd britisk accent, og som ikke kommer i nærheden af Eddie Brocks krops ramme er fandme for sølle....de brugte en ukendt skuespiller til den ny spiderman hvorfor helved kan de ikke finde en til rollen som Venom! jesus fucking christ!...man skal fandme ikke lave film bare for at lave dem når rollerne/karaktererne har en fast beskrivelse af deres baggrund, etnicitet og hudfarve.....ligesom man ikke laver en ny Superman film med en sort gut som hovedrolle, ligeså vel som man ikke bruger en hvid gut til Blackpanthers rolle.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter