Cookie- og Privatlivspolitik

Venom

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en dyster, truende og actionfyldt stemning understøttet af en urovækkende og dunkende musik. Den indeholder mange voldsomme scener: Tilfældige mennesker stikkes ned. Et ondsindet, sort væsen kryber ind i mennesker og slår nogle af dem ihjel, mens de vrider sig. Forskellige mennesker dræbes med våben eller en slags blæksprutte-fangarme. En person blive spiddet. Personer forvandler sig til uhyggelige alien-agtige figurer. Der er desuden en række udfordrende ulækre scener: En person propper sig hæmningsløst og kaster op. En sort slim kryber ud af et menneskes mund. Da handlingen imidlertid udspiller sig i et urealistisk superhelte-miljø og da det voldsomme mange steder formildes af en sort humor, vurderes det, at filmen vil kunne virke skræmmende på de yngste i aldersgruppen 11-15år. Den får derfor en 15års-grænse.

Se mere på medierådet.dk
11.10.2018
| |
1 time 52 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Venom
|
Versioner: se alle
2D, 2D IMAX, 2D 4DX, Level 7, 2D Sidste Ch, Babybio
|

Actionfilmen 'Venom' er en spin-off-film til Spider-Man universet, der introducerer antihelten Venom som hovedkarakter.

Filmen handler om journalisten Eddie Brock, der efter et interview med den lyssky videnskabsmand Charlton Drake fra The Life Foundation, bliver fyret og mister sin forlovede Anne.

I sin søgen efter sandheden om Drake og hans foretagende kommer Eddie i kontakt med en udenjordisk eksistens, en såkaldt symbiot, som overtager hans krop. Det gør ham til et væsen med superkræfter, skarpe tænder og en lang, slimet tunge, og som Venom har han, modsat andre superhelte, ingen skrupler med at tage liv. 

Venom har optrådt i Marvel-tegneserierne siden 80'erne, først som Spider-Mans modstander og sidenhen i sine egen solo-historier. Han har været med i adskillige tegnefilm og optrådte senest i Spider-Man 3.

Superheltefilmen kan være den første i et nyt univers fra Sony fokuseret på netop Spider-Mans persongalleri, der også tæller bl.a. Carnage og Morbius samt Silver Sable og Black Cat i den allerede offentliggjorte Silver & Black. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (594 votes)
4.3
2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  "... tonen er konstant skiftende, så man aldrig rigtigt ved, om det er en komedie eller en B-films-gyser eller en klassisk superheltefilm." (Thomas Brunstrøm)

 • Jyllands-Posten

  "'Venom' er ikke uden sporadiske charmerende øjeblikke, men den kører af sporet på en måde, som Marvel Studios aldrig ville have tilladt." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

 • Politiken

  "... i forsøget på at malke nok en superhelt ud af Marvel er det efter talløse eksperimenter lykkedes at lave en superhelt, der giver absolut ingen mening." (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  "I sig selv er filmen fantastisk voldsom og drabelig mørk. Effekterne er flotte, men i lang tid er du bare bedøvet af larmen." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Søsuser/807738

Venom er sej Tom Hardy er en skuespiller

Lasse Møller

Venom er nok Spidermans mest kendte skurk i Marvel universet, og som en hver anden Marvel fan så jeg frem til Venom filmen. Jeg var fuldstændig overasket over præsentationen og paceingen af Venom. Især effekterne symbioterne er virkelig godt lavet, dog du kan da godt se det er computer animeret. Filemen kører lidt ligesom en gammel 80er film, og kan måske for lidt yngre personener være lidt for..langsom.

Selve Venom og hovedpersonen Brocks forhold til hindanden er virkelig godt exicuted og beliveable. Jeg synes dog nok at, vi kunne have haft flere Symbioter i filmen men, for hvad vi havde var skurken ok måske lidt for cliche ond for plottests skyld.

Historien er dog aldrig kedelig og, nå først man ser action scenerne så er man virkelig inde i filmen.
Jeg synes Venom er en god film som fortjener at blive set og hørt.
Jeg giver Venom 4/6 stjerner.

Wayne

For meget kedelig CGI og en kedelig historie. Venom ender med at blive mere nuttet end farlig.

Antaeus

For det første synes jeg ikke Tom Hardy er godt castet til rollen, han kan ikke rigtig bære den og kombinationen mellem Hardy og Venom fungerer ikke specielt godt.

Filmen ved ikke rigtig hvilket ben den skal stå på, skal den være en spændingsfilm, sjov, uhyggelig en kombination. Den fungerer ikke rigtig og skurkerollen bliver lidt halvfesen. Filmen har dog sine øjeblikke, men det ændrer ikke på at alt i alt så er filmen under middel.

VIPER

SPOILER ALERT!
Venom er en af mine yndlings superskurke, og må ærlig indrømme at jeg synes ikke man så nok til ham som han er, har oplevet at det sker lidt for tit i de her superhelte/skurke film at de tager masken af, og det irriterer mig ubeskriveligt.
Masken beskytter dig, så behold den dog på!
Det er altså ikke skuespilleren vi betaler for at se her!
En anden ting der irriterede mig grænseløst er at der tydeligvis ikke er nogen der har fortalt skuespillerinden Jenny Slate hvordan man udtaler Symbiot, håber hun har lært det til en evt fortsættelse. Og skulle fortsættelsen komme, synes jeg det er lidt ærgeligt at Woody har fået rollen som min yndlings skurk Carnage, ville gerne ha' set Sam Rockwell som Cletus Kasady, når nu Jack Nicholson nok er blevet for gammel, men Rockwell har overbevist mig før som morderisk psykopat i Green Mile, og så synes jeg bare han er god til at spille psykotisk skør, på en måde der overbeviser folk om at han ikke har den mindste idé om hvad han egentlig laver....Med et smørret grin!
Det eneste positive jeg rigtigt ser på denne film, er effekterne og at forholdet mellem symbiot og menneske heldigvis har fået tildelt hver sin stemme, og ikke som det blev vist i Spider-Man fra 2007, hvor man kun hørte symbioten skrige på en ret irriterende skingrende måde.
Og skal da også siges at jeg faktisk synes at Tom Hardy passer bedre som Eddie Brock end Topher Grace gjorde.
Men ser ALT for meget frem til en fortsættelse m Carnage OMG! -Håber ***** Woody kan overraske!

Anton

Det er så meget galt med denne film at det ville tage en evighed at færdiggører en anmeldelse, men den er underholdene. Tom Hardy elsker tydeligvis rollen og det er sjovt at se ham leve sig så meget ind i den. Eddy og Venom er et sødt par og nok det eneste der virkeligt holder ved filmen.

Maria

Venom var en fin film, men uden Spider-Man kan den aldrig blive tilfredsstillende nok til mig. Derudover irriterer det mig at Eddie Brock er i San Francisco og ikke i New York hvor han hører til. ;)

Tommy

Normalt er jeg ikke til superhelte film. Men Venom gør det nu egentlig meget godt. Tom Hardy spiller en mere 'sjov' rolle end den seriøse som han ellers plejer at gøre.

Maggie Smith

Jeg var enormt skuffet. Alt for mange gimmicks, som skulle være sjove og dermed alt for lidt action. Tyndt plot og kedelig karakter.

Bjørg

v nice

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.