Cookie- og Privatlivspolitik

Ved verdens ende

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
09.10.2009
| |
1 time 39 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Ved verdens ende
|

'Ved verdens ende' er en ny dansk komedie af Tomas Villum Jensen.

Under optagelserne til et engelsk naturprogram i den indonesiske regnskov opdager et engelsk tv-hold en særlig, hvid blomst, men da de nærmer sig blomsten, bliver de alle skudt og dræbt af den danske Severin Geertsen (Nikolaj Coster-Waldau).

Kriminalpsykiateren Adrian (Nikolaj Lie Kaas) bliver nu sendt til Indonesien med sin sekretær Beate (Birgitte Hjort Sørensen) for at mentalundersøge Severin, der ikke alene påstår, at han er 129 år gammel, men også hævder at det er bladene fra den hvide blomst, der giver evigt liv.

Før de ved af det, er de alle tre på fra flugt både fra det indonesiske militær og den amerikanske storgangster Jack Pudovski (Steven Berkoff). Alle jager de blomsten, der kan give evigt liv.

Nikolaj Coster-Waldau og Nikolaj Lie Kaas spiller hovedrollerne i 'Ved verdens ende'.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (2147 votes)
3.9
3.2

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Birgitte Hjort Sørensen er lige ved at redde filmen. Helt til at redde er den dog ikke, og selv de drengerøve, som den primært ønsker at appellere til, vil uden tvivl blive skuffede over den ualmindeligt slatne slutning." (Ebbe Iversen) ()

 • Børsen

  "Filmen vil gerne være både højpandet og fladpandet på samme tid. Det fladpandede lykkes bedst i filmens slapstick actionsekvenser... Derimod dyrkes det højpandede og indforståede i filmens grundlæggende ironiske tone, der ligesom hos Tarantino peger fingre af andre film og publikums genreforventninger, men ikke evner at brede satiren ud til noget, der berører og vedkommer." (Morten Dürr) ()

 • BT

  "Historien er ikke stor kunst, men hvis det er bulgarsk socialrealisme, du vil have, foregår det i en anden biograf. Hold da helt kæft. En herlig film!" (Steffen Jungersen) ()

 • Ekstra Bladet

  "... selv om udførelsen havde været skarpere, tvivler jeg på, at 'Ved verdens ende' var blevet en god film. Udgangspunktet er ganske enkelt for åndssvagt." (Henrik Queitsch) ()

 • Politiken

  "Anders Thomas Jensen kan stadig skrive replikker, så det synger, men grebet i humorens værktøjskassen skramler for genkendeligt." (Kim Skotte) ()

 • Weekendavisen

  "Trods platte passager og en slutning, der støt taber højde, lykkes det mere eller mindre at holde gryden i kog. ... det lykkes at lægge et internationalt snit, og man er udmærket underholdt meget af tiden." (Bo Green Jensen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Camilla

Rigtig god og sjov film. De danske skuespillere spiller bare SÅ godt.
Dog er humoren malplaceret enkelte steder. Du ved simpelthen ikke om det er forkert at grine nogle steder hvor det hele samtidig er grotesk, eller om det bare er sådan filmen er?

Lars Michael

Skør film,sjov,og hvad mere,

Nicolaiuser/319840

den var fin nok

Signeuser/218559

Fin sjov film

Anneuser/682237

Okay sjov film men af og til lidt for useriøs..

Wayne

Sjældent har jeg set sådan en gang meningsløs vrøvl. Og jeg er ellers normalt en af dem der kan lide farcer. Jeg er glad for at jeg først så den senere på DVD - det er en ommer!

S. Rico

"Slap dog af, der skete jo ikke noget", siger han, mens der ligger 8-9 døde omkring dem. Det er sgu´ da sjovt.

Kirsten

Hvis NLK ikke var med, så var jeg gået, men han klarede den med nogle gode replikker.
Jeg må indrømme at jeg synes han er en supergod skuespiller, men den her var da virkelige langt ude. Ved ikke lige hvad han lavede der, med de skuespiller evner har besidder.

Miauser/13336

Jeg kunne rigti godt lide filmen, god humor og rigtig gode skuespillere.

Chri

Den bedste danske film ever!
den var lidt splat, men det var det de lavede sjov med sååååeh.
fantastisk!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.