Cookie- og Privatlivspolitik

Vantage Point

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
22.02.2008
| |
1 time 28 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Vantage Point
|

I 'Vantage Point' er præsidenten blevet skudt!

Ved åbningen af et topmøde i Spanien om bekæmpelse af terror falder de fatale to skud mod den amerikanske præsident – for åbne kameraer.

Hele verden ser til i chok, mens bodyguards flokkes om den faldne eller søger i menneskemængden efter attentatmanden... og så rystes billedet af en bombeeksplosion.

Midt i kaos befinder sig bl.a. en spansk politimand, der har ofret mere, end han aner for kærligheden, en pige der er blevet væk fra sin mor, journalister og kamerafolk – og den legendariske Secret Service agent Barnes, der tog en kugle for præsidenten for blot et halvt år siden.

Blandt de rystede tilskuere i menneskemængden er også den amerikanske turist Lewis, der har gemt sine indtryk af den store dag på sit videokamera. Ved et nærmest tilfældigt møde mellem de to afslører Barnes’ skarpe blik og Lewis’ optagelser, at alt ikke er, som det ser ud...

'Vantage Point' er en intens thriller med bl.a. Dennis Quaid, Forest Whitaker og Sigourney Weaver.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (23 votes)
3.8
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Frank

God film

S. Rico

...har denne film ikke fået mere opmærksomhed? Med en stjernebesætning og en knaldgod historie, som fortælles på en ny og opfindsom måde, burde den have været en af årets store samtaleemner. Ærgerligt at den er gået lidt i glemmebogen, for det er en rigtig god og intelligent thriller.

Wayne

Man ser den samme sekvens igen, og igen. Hver gang åbnes et nyt lag - og vi får et nyt indblik i hvad der i virkeligheden sker. Godt skruet sammen, og overraskende slutning.

Tribute

Den lever sig virkelig op til sin titel. Den var god og meget spænende men også lidt dårlig flere gange.
Det er en film som gerne skulle være lavet på en anden sand historie. Den er rigtig god lavet. Jeg har igen ikke så meget at skrive om denne film, det er kun at den lækre Zoe Saldana spiller sin rolle godt.
Fin film som fortjene 4 fede stjerner.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.