Cookie- og Privatlivspolitik

Van The Man

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
19.07.2002
| |
1 time 32 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Van Wilder
|

Det kan godt være at det efterhånden er pinligt. Van skal til at begynde sit syvende år på college, men det at blive færdig ligger ham meget fjernt. Pga. sine vilde, men også nyttige fester, er han forlængst blevet stedets levende legende.

Han gør nørder populære, rejser penge til forskellige formål og gør de uinspirerede inspirerede. Men da Vans velhavende far smækker pengekassens låg i, må Van til at arrangere festerne for at tjene pengene til sig selv.

Gwen, der er skolebladets journalist, synes det er forkasteligt, men dét der begynder som et sammenstød, udvikler sig til en uventet romance, for de to indser, de har meget at lære af hinanden.

Eneste problem er Gwens kæreste Richard, der i forvejen har et horn i siden på Van og er særdeles utilfreds med hans store popularitet.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (14 votes)
3.8
0

Instruktør

Instruktører

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Thor

Sjov film, syntes de burde lave en ny film men han i rollen!

Wayne

ja det er hjernetomt, men i den bedre ende. Flere gode grin.

Muggauser/8186

Det er en rigtig no-brain film straight from america. Den er plat, sød, sjov, nem at se, beregnelig. Når man har set ca. 5-10 min af filmen, ved man, hey han får pigen, og det og det sker. Lidt kedeligt i længden. Det er meget nice det med, han går på college på sit 7. år. Jeg ville nok sige til ham, get a life, men det er jo også bare mig ;D Se den, hvis du vil have et billigt grin ;)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.