Cookie- og Privatlivspolitik

Vampires Suck

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
19.08.2010
| |
1 time 24 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Vampires Suck
|
Komedien 'Vampires Suck' spoofer vampyrfilm.

Filmen gør desuden grin med gyserfilm generelt, ungdomskomedier og andre moderne popkulturelle fænomener.

Becca er en bekymret teenager, som ikke er specielt begejstret for vampyrer. Hun har en dominerende far, der konstant gør hende til grin ved at behandle hende som et lille barn.

Becca er splittet mellem to fyre, og hendes venner har også hver deres kærlighedskvaler.

På et tidspunkt er Becca nødt til at vælge, og det hele kulminerer til gymnasiets afslutningsfest.

'Vampires Suck' er skabt af mændene bag bl.a. 'Date Movie' og 'Meet the Spartans', som også har skrevet Scary Movie-filmene.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (717 votes)
4.6
1.3

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  " Seltzer og Friedberg arbejder efter fuldstændig samme opskrift som i deres tidligere film. Der mangler friskhed og virkelig frækhed i påfundene, og 'Vampires Suck' bliver en lam omgang uden grin og bid." (Ann Lind Andersen) ()

 • Ekstra Bladet

  "... det er næsten for meget at kalde dette en film. En fornærmelse er en mere rammende beskrivelse." (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "Af en vampyr-film at være er den for blodløs, uden bid og ikke parodi på noget som helst undtagen sig selv." (Johs. H. Christensen) ()

 • Politiken

  "Dobbeltparodisk nok er filmens værste problem tandløshed. 'Vampires Suck' er simpelthen ikke blevet voldsomt sjov. Hvilket ellers er eneste kriterium for overlevelse i spoof-genren, hvor intet lavmål er for lavt, hvis blot latteren er høj nok." (Kim Skotte) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Ikke meget at komme efter.

Ida

Den var helt forfærdelig dårlig. Meningen med den var, at den skulle være sjov, men det var den overhovedet ikke.

Dude

Den havde nogle sjove scener, men ellers er der ikke så meget mere at sige om den. Twilight filmene er bedre.

Lea JinxedGinger Hansen

Hader selv twilight men det har dog ikke stoppet mig fra at se alle filmene i sagaen, synes ikke selv man kan lave grin med film man ikke har set. Men selv om jeg hader twilight så var den her film bare ikke særlig underholdende. Synes den var kedelig og ekstrem overdreven, men nu er jeg heller ikke selv særlig vild med parodi film.

Nicolaiuser/319840

kan grine hellde dagen

Mie

Jeg synes ikke filmen er god den er bare plat. Jeg er også selv meget stor Twilight fan så derfor er det nok ikke en film for mig. Jeg HADER når man gør grin med film på den måde og når det er Twilight er det bare meget værre. Dårlig film.

Mie

Jeg synes ikke filmen er god den er bare plat. Jeg er også selv meget stor Twilight fan så derfor er det nok ikke en film for mig. Jeg HADER når man gør grin med film på den måde og når det er Twilight er det bare meget værre. Dårlig film.

Malene Cullen

Jeg havde regnet med at der kom sådan en film. Så da den kom var det ikke den store overraskelse. Jeg er selv MEGA MEGET Twilight fan, så syntes ikke den var god. Jeg hader bare når folk gør grin med film, især Twilight. Hvis jeg kunne ville jeg give den minus 10 stjerner. Dårlig film :(

Sofie Peschardt

Jah, den er vel ok. Jeg syntes bare den er meget plat! Det eneste tidspunkt jeg faktisk grinede var de Becca pruttede og Edward fløj ud af vinduet... Men ellers var den bare for overdrevet!
Meeeen den er nu også lidt sjov en gang i mellem. Og ideen er jo god!

larauser/468748

jeg blev så overasket min veninde( som er vildt twillight fan) ville gerne ind og se denne her hun troede den var meget god mod twillight og hun over talte mig til at gå med (jeg hader twillight) og jeg havde ikke set traileren. men da vi kom ind og se den var den bare vildt sjov men min veninde ville bare ud og hun hadede den bare, så top god film...

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.