Cookie- og Privatlivspolitik

Valiant

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
29.07.2005
| |
1 time 16 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Valiant
|

Vi er i Europa i 1944. Brevdue Korpset står for den vitale kommunkation mellem den franske modstandsbevægelse og de allierede styrker. Disse flotte vovehalse-flyvere er beundrede af både han- og hunkøns fjerkræ. Og intet sted er beundringen større end i de maleriske skove ved Englands kyst, der er hjemsted for Valiant – en ung, klodset og usædvanligt lille skovdue.

Lokket af Brevdue Korpsets største helt, Gutsy, drager Valiant til London og melder sig som frivillig. Sammen med andre tvivlsomme rekrutter drager han til kasernen, hvor frygtindgydende instruktører, benhård træning og kvalmende frø-stuvning er hverdagskost.

Midt i træningshelvedet er der dog et lyspunkt: Valiants spirende venskab med Victoria, basens kønne sygeplejerske-due. Men idyllen varer ikke længe. Fjendens frygtede Falke Eskadrille har fanget så mange duer, at de nye rekrutter bliver sendt på en farlig mission, skønt de kun er halvvejs gennem træningen…

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (10 votes)
3.6
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Mange sjove påfund, men ikke en klassiker. Hverken historie eller animation er i top.

Tribute

Den er stadig god og rigtig sjov og spændene.
Valiant er basseret på en sand historie om en ung ugle der vil gære en farlig ting (Jeg lyver) Jeg har set den på Original sproget og Dansk. Der var nogle scener jeg ikke forstod og der var nogle sygt gode.

Gary Chapman er en virkelig god instruktør til at finde på filmen.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.