Cookie- og Privatlivspolitik

Vacation Friends

27.08.2021
| | |
Vacation Friends
|

Komediefilmen 'Vacation Friends' fortæller historien og det anstændige par, Marcus og Emily, der på en ferie til Mexico møde de spændingssøgende festaber, Ron og Kyla. Efter ferien møder Ron og Kyla dog uventet op til Marcus og Emilys bryllup, og det får kaos til at bryde ud.

'Vacation Friends' har stjerneskuespiller og -wrestler, John Cena, på rollelisten. 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (2 votes)
2.5
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Inde på Disney+ ligger denne helt nye film, som skriger på at blive set fredag aften. Det er da også en rigtig familiekomedie for både far, mor og de lidt større børn.

Præmissen er utrolig billigt fundet på. To meget forskellige par møder hinanden på en ferie i Mexico. Det ene par er af den forsigtige type, mens det andet par er nogle vilde partyaber. Det kan der jo kun komme en masse sjove situationer ud af.

John Cena er overraskende god og helt fantastisk morsom. Faktisk endnu bedre end i The Suicide Squad, hvor han også imponerede. De tre andre skuespillere kendte jeg ikke på forhånd (Meredith Hagner, Lil Rel Howery, og Yvonne Orji). Men de alle super godt castede, og kemien mellem dem er helt perfekt.

Selv om plottet er temmelig forudsigeligt, så ved man aldrig helt, hvor man har John Cena parret. Er han en hustler, en secret agent, eller bare skingrende skør?

Hvis filmen skal bedømmes objektivt, så er den dum og dybt urealistisk. Men som ren underholdning er den helt i top.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.