Cookie- og Privatlivspolitik

Uuups! Dyr over bord...

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
15.07.2021
| |
1 time 25 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Ooops! The Adventure Continues
|
Versioner: se alle
2D, Babybio
|

Familiefilmen 'Uuups! Dyr over bord...' handler om de to bedste venner Fini og Lea, som man her finder ombord på Noahs ark.

Selvom der er gået flere uger, flyder arken stadig rundt uden noget land i sigte. Ved et uheld ryger Fini og Lea imidlertid over bord - sammen med det sidste mad fra arken.

Mens Fini vågner i en mærkelig koloni fyldt med meget velkendte skabninger der lever i harmoni, vågner Lea på en smuk ø. I et kapløb mod tiden, tidevand og skræmmende rystelser, skal Fini redde sine venner, genforene sig med sin familie og redde en hel koloni fra total ødelæggelse. Vil han klare det med hjælp fra sine gode venner?

Den ene af animationsfilmens to instruktører har tidligere stået bag Thor - Legenden fra Valhalla, mens filmens danske stemmer leveres af velkendte navne som Amalie Dollerup, Uffe Holm, Søs Egelind, Jens Sætter-Lassen og Christian Fuhlendorff.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (17 votes)
3.4
3

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Dagbladenes Bureau

    "Hele dette forvirrende orgie skal blot formidle det smalle og simple budskab: Alle racer bør samarbejde. Og det nytter ikke at spekulere over, hvorfor to arter, som var med i Arken, så ikke findes på Jorden, for dette forklares ikke her." (Helle Sihm)

  • Politiken

    " [...] legesygt overskud af opfindsomme gags i dreven animation og dansk dubbing: højprofessionelt håndværk med lige så højt humør." (Søren Vinterberg)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.