Cookie- og Privatlivspolitik

Universal Soldier (1992)

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
| |
Universal Soldier
|

'Universal Soldier' er en actionfilm med Jean-Claude Van Damme og Dolph Lundgren.

Vietnam 1969. Med sine sidste kræfter tømmer Luc Devreux sit magasin i brystet på en mand, som har dræbt ham: sergent Andrew Scott.

Begge soldater vækkes til live, men nu som supersoldaterne Universal Soldiers.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (12 votes)
4.2
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Van Damme og Lundgren støder hovederne sammen i denne ret så nostangiske action film, som et eller andet sted har sat sig fast i min erindring som værende ganske udemærket.

Døde soldater, vi går lige i tænketank - jo lad os skabe en supersoldat som potentielt kan genkalde gamle følelsesmæssige erindringer. Genialt kocept. Elskede denne action film kan jeg huske og den har en stemning som jeg til den dag i dag fortsat nyder.

Så har vi jo selveste Split/spagat manden ham selv Jean Claude Van Damme og muskel svenskeren Dolph Lundgren som tånser sammen og giver den good old action boost til din indre drengerøv. Romantik skal man lede længe efter i denne film medmindre det er den eksklusive kærlighed fra fod til ansigt, så fungerer det perfekt.

Filmen har en simpel old school feeling så gør sig til i denne nostalgiske ære af action film og derfor får den lige en ekstra stjerne. Dejlig underholdning, hvis du er til denne slags film. Nice Work Roland Emmerich

Frank

God film

Wayne

i den klassiske actionfilm om to fjender der begge dør - og alligevel møder hinanden igen, delvist som robotter og især som perfekte soldater.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter