Cookie- og Privatlivspolitik

Under the Sun

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har ikke været indsendt til vurdering hos Medierådet for Børn og Unge. I henhold til filmloven påføres ikke-vurderede film 15 års-mærkatet.

Se mere på medierådet.dk
25.01.2018
| |
1 time 46 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
V paprscích slunce
|
Versioner: se alle
2D, Særvisning
|

Dokumentaren ’Under the Sun’ er et eksposé af verdens mest lukkede land, skabt ud fra et manuskript, som er leveret af den nordkoreanske stat.

Det yngste medlem af en helt almindelig familie i Pyongyang står over for et vigtigt overgangsritual med sin indtræden i Nordkoreas Børneforening.

Filmholdet blev tildelt en 24-timers eskorte, der skulle sikre en fejlfri fremstilling af den eksemplariske pige og familiens liv i Pyongyang. Men i stedet for at levere et stykke propagandistisk bestillingsarbejde har instruktøren ladet kameraerne rulle videre, efter scenerne blev filmet, uden de andre vidste det.

’Under the Sun’ er et kig bag betonfacaden i Nordkorea, og dokumentarfilmen er instrueret af Vitaliy Manskiy, der tidligere stod bag 'Motherland or Death' og 'Pipeline'.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (6 votes)
4.8
5

Instruktør

Instruktører

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Politiken

    "Ganske få tekstark belyser begivenhederne i 'Under the Sun', der ellers får lov at tale for sig selv i en diskret klaustrofobisk dokumentarfilm, hvor alt det, der foregår uden for billedet, hele tiden er med i det alligevel." (Kim Skotte)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.