Cookie- og Privatlivspolitik

UglyDolls

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen er roligt fortalt, men indeholder også flere actionprægede scener. Den har en humoristisk grundstemning, men behandler svære emner, såsom mobning og udelukkelse af fællesskaber. I flere scener ses karakterer, der forsøger at snyde og kidnappe andre. I enkelte scener optræder uhyggelige elementer såsom en affaldskværn og en robothund. De actionprægede og uhyggelige scener er kortvarige, ingen kommer til skade og udfordringerne løses ved samarbejde og humor. Filmen vurderes derfor kun at kunne virke skræmmende på de mindste børn.

Se mere på medierådet.dk
09.05.2019
| |
1 time 27 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
UglyDolls
|
Versioner: se alle
2D, Babybio
|

Animationsfilmen 'UglyDolls' er baseret på legetøjet fra Hasbro, som inkluderer populære figurer som Wage, Babo, Ice-Bat og Wedgehead.

Når dukkerne på fabrikken ikke er perfekte, så ender de i Grimsted - en anderledes by, hvor man hylder det underlige og mærkværdige, og hvor skønhed ikke kun findes udenpå.

Den fordomsfri og nysgerrige dukke Moxy rejser med sine venner mod Den Store Verden, for at se, hvor de egentlig kommer fra - og her møder de en helt anden indstilling til livet hos de smukke dukker, som venter på deres menneskelige match.

Instruktøren står tidligere bag Spy Kids-filmene, og 'UglyDolls' er senest i rækken af populært legetøj, der får en filmatisering, som med My Little Pony Filmen.

'UglyDolls' leverer et vigtigt budskab, nemlig at vores "fejl" er det, der gør os til dem, vi er - og det vigtigste er at være tro mod sig selv.

Filmen vises med dansk tale.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (18 votes)
3.8
2

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Politiken

    "Inklusionsbudskabet går med både livrem og seler - at kravet om fejlfrihed er den mest umenneskelige fejl - kan ingen være enige i? Det skulle da lige være de tidselgemytter, som får kvalme af endnu flere glatte sange al la disneyprinsessefilm, og som kun hopper på godhedsbudskaber, hvis de også har en original kant. Altså outsidere som filmanmeldere og andre fejlfindere." (Søren Vinterberg)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Emilie Marie Lund

Andre end mig der kun skal se den pågrund af Why Dont We? hæhæh

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.