Tilbage i ringen

Censur 11
09. Jan 2014
113 min
Warner Bros.
Grudge Match
Billede
(© Warner Bros.)
Billede
(© Warner Bros.)
0.0 / 6
Brugere (0)
2.2 / 6
Medier (5)
Bedøm selv filmen:

Filmen 'Tilbage i ringen' starter i året 1983, og det skal endelige afgøres, hvem der er tidens absolut største sværvægtsbokser, Henry ’Razor’ Sharp eller Billy ’The Kid’ McDonnen.

To tidligere kampe er endt med én sejr til hver, men på selve aftenen for den ultimative afgørelse, trækker Razor sig pludseligt tilbage uden yderligere forklaring. På én og samme tid sætter han punktum for de to Pittsburgh-bokseres karriere, der netop er på deres højeste.

Nu, 30 år senere, bærer Billy ’The Kid’ McDonnen stadig nag. Han har stadig ikke fundet ud af, hvorfor hans modstander forlod ham på kanten af bokseringen, og nu kan ingen af de to boksere sige nej, da de tilbydes en sidste chance for at afgøre regnskabet én gang for alle.

Målt på erfaring ligner Sylvester Stallone (Henry ’Razor’ Sharp) storfavoritten i kampen mod Robert De Niro (Billy ’The Kid’ McDonnen). Hvor De Niro kan hente filmisk bokseerfaring fra ’Raging Bull’ (1980), har Stallone hele seks Rocky-film i baghånden.

I denne omgang er der dog tale om en rendyrket komedie, og filmen er instrueret af manden bag ’Anger Management’ (2003) og ’50 First Dates’ (2004).

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: