Ted 2

Censur 7
16. Jul 2015
106 min
UIP
Ted 2
Billede
(© UIP)
Billede
(© UIP)
0.0 / 6
Brugere (0)
3.3 / 6
Medier (4)
Bedøm selv filmen:

I komedien 'Ted 2' bliver den talende, hashrygende, grove bamse gift med sin kæreste, Tami-Lynn, og parrets højeste ønske er at få et barn sammen.

At få børn er dog et problem, når man er en teddybjørn og sammen med Teds bedste ven, John, beslutter de at finde en sæddonor. Men snart opstår der et nyt problem.

Ted skal bevise, at han i juridisk forstand er en person, og derfor hyrer trekløveret den uerfarne advokat Samantha til at føre retssagen for bamsens rettigheder.

Seth MacFarlanes første Ted overgik alle forventninger og indspillede 549 mio. dollars på verdensplan. Den grovkornede komedie får nu en efterfølger, der byder på flere udfordringer for vennerne.

Nye situationer og karakterer introduceres, bl.a. Amanda Seyfried som novice-jurist, og Jessica Barth får væsentligt mere spilletid som Tami-Lynn. MacFarlane (Family Guy) lægger stadig stemme til Ted, og Mark Wahlberg gentager sin rolle som John.

Læg i øvrigt mærke til de små gæsteoptrædener fra fx Liam Neeson og Jay Leno, der er impliceret i nogle af filmens bedste scener. (copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: