Trolls på verdensturné

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en varm og eventyragtig grundstemning, men indeholder også et større antal scener, hvor figurer virker truende over for andre, hvor centrale figurer fanges og indespærres eller hvor de skabes om til zombieagtige væsner. Dramatisk musik og overraskelseseffekter er med til at gøre disse scener skræmmende for de yngste. Da filmen imidlertid foregår i et eventyrligt, animeret univers, og da ingen kommer alvorligt til skade, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på de yngste børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
01.10.2020
| |
1 time 31 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Trolls World Tour
|
Versioner: se alle
2D - dansk tale, 2D - eng. tale (u/ undertekster), Babybio
|
Trolls på verdensturné plakat

Animationsfilmen 'Trolls på verdensturné' er det andet kapitel om de små trolde med pangfarvet strithår.

Denne gang udvides Trolls-universet, da Poppy og Branch opdager, at de faktisk ikke er de eneste trolde på jorden. Der er mange, mange flere - og de er alle inddelt efter deres egen musikgenre fra heavy metal over techno til country.

Da alle Trolls sikkerhed pludselig er i fare, bliver det Poppy og Branch opdage at forene alle verdens trolde i harmoni - men det er svære end som så.

Anna Kendrick og Justin Timberlake er tilbage fra etteren, hvor de danske stemmer blev leveret af sangerne Stine Bramsen og Christopher.

Mere omtale af 'Trolls på verdensturné' følger...

Filmen afventer ny premieredato.

Skal du se Trolls på verdensturné?
(128 stemmer)

Instruktør

Relaterede nyheder

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.