Cookie- og Privatlivspolitik

Trolls på verdensturné

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en varm og eventyragtig grundstemning, men indeholder også et større antal scener, hvor figurer virker truende over for andre, hvor centrale figurer fanges og indespærres eller hvor de skabes om til zombieagtige væsner. Dramatisk musik og overraskelseseffekter er med til at gøre disse scener skræmmende for de yngste. Da filmen imidlertid foregår i et eventyrligt, animeret univers, og da ingen kommer alvorligt til skade, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på de yngste børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
02.07.2020
| |
1 time 31 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Trolls World Tour
|
Versioner: se alle
2D - dansk tale, 2D - eng. tale (u/ undertekster), Babybio
|
Trolls på verdensturné plakat

Animationsfilmen 'Trolls på verdensturné' er det andet kapitel om de små trolde med pangfarvet strithår.

Denne gang udvides Trolls-universet, da Poppy, Kvist og de andre pop-trolls opdager, at de faktisk ikke er de eneste trolde på jorden. Der er mange, mange flere - og de er alle inddelt efter deres egen musikgenre fra heavy metal over techno til country.

Da alle troldenes sikkerhed pludselig er i fare, bliver det Poppy og Kvists opgave at forene alle verdens trolde i harmoni - men det er sværere end som så.

'Trolls på verdensturné' bygger ligesom etteren fra 2016 på de danske Gjøl-trolde. Filmen har igen Anna Kendrick og Justin Timberlake som originalstemmer, men danske stemmer blev leveret af sangerne Stine Bramsen (Alphabeat) og Tim Schou.

Se vores eksklusive interview med Justin Timberlake og Anna Kendrick.

Animations-eventyret vises med både dansk tale og med engelsk tale uden undertekster.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (80 votes)
4
2.5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Jyllands-Posten

    "Filmens præmis er munter og opbyggelig. Angående det her med, at vi alle er forskellige, og at det bedst kan betale sig at være åbne og acceptere de andres musiksmag. Meget mere end det er der ikke i en tynd historie, som man godt kunne have gjort sig mere umage med." (Jacob Wendt Jensen)

  • Politiken

    "[...] når selv musikken og lyrikken er uden ægte charme, særpræg eller originalitet, uanset hvilken stemmes sound, der brager os i møde på denne farvefrådsende, rundforvirrede karruseltur gennem musikgenrerne." (Søren Vinterberg)

  • Weekendavisen

    "Alt er stort produceret og godt gennemført på sin egen bombastiske måde. Intet bryder med skabelonen." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Confetti-World

Det er en film med massere af sang, som også har et vigtigt budskab, 5/6 stjerner.

Alexandra

Jeg elsker denne film så meget. Jeg tror, ​​at mange mennesker vil sige det samme, især musikentusiaster som mig. Lad os starte med det grundlæggende, karaktererne og deres stemmeskuespillere er utrolige. Jeg tror ikke, jeg havde nogen klager uanset om en enkelt karakter. Farverne og animationerne er alle sød.

Evauser/449269

Nu handler det ikke om hvad forældrene syntes men mine børn på 5 og 7 år var opslugt og grinede også undervejs.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.