Cookie- og Privatlivspolitik

Tre sekunder

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en dramatisk, truende og anspændt grundstemning. Den indeholder en række voldsomme scener med blodige skyderier, udpenslede voldshandlinger, en person, der bliver hængt og skamfering af lig. I flere situationer ses personer komme i voldsom følelsesmæssig affekt, og et barn trues på livet og er meget bange. Det vurderes på den baggrund, at filmen vil kunne virke skræmmende på børn under 15 år.

Se mere på medierådet.dk
26.09.2019
| |
1 time 53 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Informer
|
Versioner: se alle
2D, Babybio
|

Thrilleren 'Tre sekunder' handler om den tidligere kriminelle Pete, der går undercover i fængslet for at infiltrere den polske mafia i New York.

Pete har meget at miste med en kone og en lille datter, men udsigten til et nyt og bedre liv, vejer tungt.

Desværre går en narkohandel med en anden undercover-betjent grueligt galt, og nu trues Pete med at blive afsløret, mens myndighederne virker til at kigge den anden vej. 

'Tre sekunder' er baseret på bogen af samme navn fra den svenske krimiduo Roslund/Hellström. I hovedrollen ses et andet svensk navn, Joel Kinnaman, der brød igennem med Snabba Cash og snart fik store Hollywood-roller i RoboCop-genindspilningen og superheltefilmen Suicide Squad.

Instruktøren står tidligere bag 'Escobar: Paradise Lost', mens rollelisten desuden består af flere store navne som Rosamund Pike, Clive Owen og Ana de Armas fra Blade Runner 2049. (Copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (13 votes)
5.1
3

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

  • BT

    "[Filmen] er faktisk ret kløgtigt skruet sammen og har mange uventede drejninger. Desværre er første akt med afstand den bedste, og filmen begynder at minde om tv-serien 'Prison Break', der startede glimrende, men efterhånden blev mere og mere usandsynlig og til sidst bare fjollet." (Thomas Brunstrøm)

  • Jyllands-Posten

    "Andrea Di Stefano har omsat Roslund og Hellströms svenske krimi til hæsblæsende, tætpakket amerikaneraction, der ikke under handlingen at stoppe op og ånde i bare tre sekunder." (Katrine Sommer Boysen)

  • Politiken

    "Uden [Kinnamans] helt særlige udstråling af svigtet blødhed, sammenbidt trods og årvågen effektivitet ville forudsigeligheden i plot og (den meget beskedne) personudvikling stikke i øjnene, men han er heldigvis i billedet omkring 100 ud af de 114 minutters spilletid." (Søren Vinterberg)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Sarah Louise

Går den virkelig ikke i flere biografer?

Tomuser/871401

biografer den går i, øv.

kasper

Jeg kan snart ikke vente med at se denne film, glæder mig som bare F... :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.