Cookie- og Privatlivspolitik

Training Day (2001)

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
16.11.2001
| |
2 timer 2 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Training Day
|

Action-dramaet 'Training Day' er en Oscar-vindende film med Denzel Washington og Ethan Hawke.

Dagligt kæmpes en krig i gaderne - en krig mellem beboere, narkohandlere og de politifolk der er sat ind for at beskytte. I denne krig er der tab – og ingen er mere fortabt end Alonzo Harris, som med 13 år i narkoafdelingen har tabt troen på det gode.

Han ved, at hvis man følger reglerne, kan det betyde døden, så hans grænse mellem loven og korruption er efterhånden meget udvisket. Da vi møder Alonzo har han netop fået den unge aspirant Jake på slæb.

'Training Day' er Oscar-vinder for Bedste mandlige hovedrolle.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (39 votes)
4.7
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Simon

Ethan Hawke spiller rigtig fint som altid, men Denzel spiller bare godt. Hvordan kunne han vinde Bedste Hovedrolle, han er jo "kun" en (hoved)birolle.

Super plot der aldrig bliver kedeligt. Dejlig instruktion og et par fede biroller og elsker sådan nogle detaljer ligesom, uden at afsløre noget, den med pigen der pjækkede fra skole, hvor det kommer op igen og redder ham.

Fem stjerner.

Wayne

end man ville håbe det var. Det kræver en ulv at fange en ulv. Auuu. Betjentene er værre end de forbrydere de jager.

Det er hårde lærepenge, og Denzel Washington spiller overbevisende den hårde og korrupte strømer, som lærer en lovende politimand hvordan man må agere for at overleve. Ethan Hawke er lige så god i rollen, som betjenten hvis moral bliver voldtaget, men alligevel beholder sin uskyld.

Slutningen trækker desværre lidt ned på en film som kunne være endt som en klassiker.

Herlig birolle af Snoop i kørestol.

Frank

God film

Lars Michael

Denzel Washington spiller sin bedste rolle ,fantastisk at se ham i sådan en rolle ,som en sej rå mand der viser sit talent

Muggauser/8186

Jeg forstår simpelthen ikke denne film. Jeg prøvede aller først, at se den.. Faldt i søvn og blev mega rastløs. Den er jo monsterkedelig, når, men en anden gang holdte jeg mig vågen og så den helt igennem. Ingen forandring = Verdens kedeligste og ingen-handlings-film. GAAB! Det sjove er så, at alle jeg kender, som har set den, synes den er over fantastisk. Simplthen verdens bedste film. Fed opbygning osv. Hvad fuck sker der? Jeg synes det stik modsatte. Men jeg sætter mig ikke til at se den en gang til. aldrig i livet, det var hårdt nok én gang. Desuden varer den i 5 timer.. Sådan føltes det virkelig.. Røvsyg..

Leva eller Daddy

Totalt Gangsta film! DEN BEDSTE FILM 2001...

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.