Vind biografbilletter hver uge

Toy Story 4

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
29.08.2019
| |
1 time 29 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Toy Story 4
|
Versioner: se alle
3D - dansk tale, 2D - eng. tale, Særvisning
|
Billetter

Animationsfilmen 'Toy Story 4' er den seneste film i serien om Woody, Buzz Lightyear og det andet levende legetøj, der startede med Pixars Toy Story i 1995.

Filmen følger tiden efter Anders, hvor legetøjet nu lever hos den nye ejer Bonnie. Woody oplever oftere og oftere at ende i skabet, mens Bonnie leger med de andre ting.

Da familien drager på bilferie, skal alt legetøjet med, også Bonnies helt nye hjemmelavede legetøj Forky, der har svært ved at finde sin nye plads i verden.

Woody forpligter sig til at passe på Forky i håb om, at han kan finde vej til Bonnies hjerte igen.

Men da de to bliver væk fra resten af familien, venter der store udfordringer, hvor de både står overfor nye venner og fjender og ikke mindst Woodys gamle flamme, Bo Peep.

'Toy Story 4' er den fjerde fortælling i den populære Pixar-serie og udkommer ni år efter Toy Story 3. Historien er skrevet af forfatterne bag de første film, og har den spillefilms-debuterende instrukør Josh Cooly bag kameraet. (copyright: kino.dk)

Skal du se Toy Story 4?
(435 stemmer)

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Palasse

Jeg er helt vild med TOY STORY og har glædet mig i flere år til denne film. Da den danske premieredato blev offentliggjort, vidste jeg, at jeg var nødt til at tage til USA. Så det gjorde jeg.

Torsdag den 20. juni var der planlagt forpremierer og marathon i mange byer, så jeg løste billet til en 18:30 og 21:30 forestilling om torsdagen, i henholdsvis 2D og 3D. Lørdag så jeg den så lige en sidste gang i 2D inden hjemrejsen søndag.

Filmen er helt sin egen og fortæller en helt ny historie med nye problemstillinger og temaer. Den er (heldigvis) ikke bare løseligt baseret på noget, man allerede har set i alverdens variationer, hvilket så mange andre Filmstudier lever højt på. Pixar går fortsat deres egne veje.

Alle de kendte figurer er med, bortset fra Ken. Og så introduceres man atter for fårehyrden Bodil, som har været fraværende siden TOY STORY 2. I den nye film erfarer man, hvad der præcis skete med hende.

Forky er den nye hovedfigur, som er langt sjovere og mere kompliceret end diverse trailere giver udtryk for. Derudover introduceres dukken Gabby Gabby og hendes håndlanger(e) Benson, samt betjent Giggle McDimples og de to plysdyr Ducky og Bunny, som er hysterisk morsomme og ikke uden fantasi. Endelig er der Duke Caboom (Keanu Reeves), som nok er min personlige favorit, blandt de nye figurer.

TOY STORY 4 er sød, rørende, sjov og på alle måder utrolig vellykket. Ifølge Pixar vil man fremover fokusere på at lave nye, originale og enkeltstående film, fremfor fortsættelser til film i bagkataloget. Rigtig meget tyder desværre på, at dette bliver den allersidste TOY STORY. Dog vil et par af karakterne med garanti dukke op i Disney's nye serie med Bo Peep som hovedfigur, der får premiere på deres nye streamingtjeneste.

(Husk at blive siddende under rulleteksterne).

Mikkel Poulsen

1 time og 40 min, 100 min ifølge Google - IMDB. https://www.digitalspy.com/movies/a27754446/toy-story-4-runtime-confirme... + den ville indeholde skræmmende scener og voldelig. Så er de mindste børn advaret og voksne med.

Christian

Hvorfor i hede hulen får Toy Story 4 først dansk premiere hele 9 uger senere end i USA? Som i, over 2 hele måneder senere? Det er jo absurd. I USA har den premiere 21 juni, men herhjemme først 29 august. Kan det seriøst være rigtigt? Hvorfor er vi så, undskyld sproget, røv_langsomme i den afdeling? Hvad er grundlaget? Misforstå ikke, ved da godt det ikke er Danmarks afgørelse, men stadig ku’ det være rart med en forklaring herfor, da det er grotesk lang tid til forskel! Er undskyldningen, at de lige skal have tid til, at eftersynkronisere filmen til dansk? I så fald er det 100% bare endnu mere irriterende. Hvorfor skal de voksne (igen, undskyld) lide under børn, der skal have tingene på dansk? Hvorfor ikke give os den på original sprog med det samme, og så frigiv den danske version senere hen? Børnene er jo ligeglade, men det er vi voksne ved Gud ikke. Man kan sige hvad man vil, men Pixar’s film er egentlig ikke børnefilm, det er film for voksne, som blot er børnevenlige (selv Disney’s egen Bob Eiger siger dette) Synes sgu det er ren tortur for Toy Story fans, at der skal gå så lang tid, og garanteret bare, fordi de skal have tid til at synkronisere til dansk. Hvis ikke dette er undskyldningen hvad er det så lige, som er skyld i en 9 ugers forsinkelse fra USA til Danmark?

Rasmus/Musen

Jeg kan næsten ikke vente mere på afslutningen i Toy Story-serien. Hvilken historie bliver vi kastet ud i? Hvilket nyt legetøj kommer vi til at se? Hvem udvikler sig allermest igennem historien?

Ahh...
D. 29. August er alt for langt væk! Jeg vil se den lige nu!
:-D

Palasse

Såvidt jeg er orienteret, skyldes den sene danske premiere på denne og andre store titler fra Disney/Pixar, ikke så meget at den skal eftersynkroniseres (det kan de klare til andre sprog end dansk meget hurtigere, så hvorfor skulle netop vores sprog være en udfordring), men det faktum, at disse film - ud fra et økonomisk synspunkt - er alt for vigtige til at have premiere midt på sommeren, hvor så mange familier er væk på sommerferie.

Hvis filmen f.eks kun kan få én eller to uger i Imperial, eller den største sal i andre biografer, for den sags skyld, fordi en anden titel skal til efterfølgende, så er den danske distributør nødsaget til at vente til - i dette tilfælde - efter en sommerferie, eller til Jul eller Vinterferien (som det oftest er tilfældet med Disney-film, der har amerikansk premiere i november). Man kan sige, at man ønsker at være nogenlunde sikker på at få den bedst mulige indtjening i den bedst mulige periode i de bedst mulige sale. I USA disponerer de over så mange store sale, at de ikke behøver at tage den slags hensyn, Og så har de måske bare et bedre salg henover sommeren, end vi har i Danmark. Det sidste skal jeg ikke kunne sige.

Dog er jeg enig i, at det er ren tortur at skulle vente så længe på en film, man har glædet sig til i flere år. Jeg tog af samme årsag selv til New York til (for)premieren og så den tre gange på tre dage - og den er ren magi.

Glæder mig til at se den igen.

Christian

... og skal jeg lige, rent psykisk, gøre ventetiden endnu mere forfærdelig for dig: Vi i Danmark skal vente hele 9 f’ing uger mere end dem i USA! :-( Yes, det er så lang tid, som DK åbenbart skal bruge på at få fingeren ud, hvilket er så skide irriterende :-( I USA får den allerede premiere om 3 små uger, d.21 juni. Vi skal herefter vente over 2 hele måneder MERE herhjemme... Trist.

Rasmus/Musen

Det er trist, at der skal gå så lang tid, før vi kan se filmen herhjemme i Danmark. Men det er(trods alt) sandheden, som den er. Og jeg er faktisk bare glad for, at jeg overhovedet kan se filmen. Det er ikke alle, der får den mulighed i alle lande. Og så er der endda lande som bl.a. Sverige og Finland, der først kan se filmen endnu senere end os, hvilket er en dag senere for Sverige, og for Finland er der ca. en uge senere(D. 6. September 2019) ifølge IMDB(Internet Movie Database) Så vi er da i det mindste ikke helt sidst, tænker jeg.

Uanset hvad, så er jeg stadigvæk MEGA spændt på filmen, kan jeg bare sige. ;-)

Vakse Viggo

En 4er? Okay. Jeg håber, at den bliver lige så godt om de tre andre. Og ikke som Shrek 4.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.