Cookie- og Privatlivspolitik

Toy Story 4

Tilladt for alle
Filmen er en animationsfilm, der foregår i et eventyrligt humoristisk legetøjsunivers med stor distance til virkeligheden. Den indeholder mange scener med trusler, overfald, forfølgelser, slåskampe, eksplosioner og farefulde redningsaktioner, hvor hovedkaraktererne er i fare. I nogle af disse scener optræder legetøjsfigurer, der har onde hensigter. Scenerne er dog af kortere varighed og afløses hurtigt af scener med mere muntre og humoristiske indslag, så scenerne bliver aldrig rigtigt faretruende. Da hovedkaraktererne gennem hele filmen er modige og handlekraftige, vurderes filmen til ikke at kunne virke skræmmende på børn.

Se mere på medierådet.dk
29.08.2019
| |
1 time 29 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Toy Story 4
|
Versioner: se alle
3D - dansk tale, 2D - dansk tale, 2D - eng. tale, IMAX 3D - dansk tale, IMAX 3D - eng. tale, 4DX 3D - dansk tale, Babybio 2D - dansk tale, Babybio 2D - eng. tale, Seniorbio 2D - eng. tale
|

Animationsfilmen 'Toy Story 4' er den seneste film i serien om Woody, Buzz Lightyear og det andet levende legetøj, der startede med Pixars Toy Story i 1995.

Filmen følger tiden efter Anders, hvor legetøjet nu lever hos den nye ejer Bonnie. Woody oplever oftere og oftere at ende i skabet, mens Bonnie leger med de andre ting.

Da familien drager på bilferie, skal alt legetøjet med, også Bonnies helt nye hjemmelavede legetøj Forky, der har svært ved at finde sin nye plads i verden.

Woody forpligter sig til at passe på Forky i håb om, at han kan finde vej til Bonnies hjerte igen.

Men da de to bliver væk fra resten af familien, venter der store udfordringer, hvor de både står overfor nye venner og fjender og ikke mindst Woodys gamle flamme, Bo Peep.

'Toy Story 4' er den fjerde fortælling i den populære Pixar-serie og udkommer ni år efter Toy Story 3. Historien er skrevet af forfatterne bag de første film, og har den spillefilms-debuterende instrukør Josh Cooly bag kameraet. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (157 votes)
4.6
4.6

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Et par uhyggelige figurer (nogle bugtalerdukker spiller ondskabsfuldt på det dukke-fobiske) er måske lidt for hård kost for de allermindste, men ellers er der som vanligt tale om en familiefilm med ambition og dybde, som H.C. Andersen ville have slugt råt." (Kristian Lindberg)

 • BT

  "Det er virkelig morsomt, virkeligt velfortalt og blændende animeret, men frem for alt er det en god historie ..." (Thomas Brunstrøm)

 • Ekstra Bladet

  "'Toy Story 4' er måske ikke helt på niveau med forgængerne, men er heldigvis meget mere end et unødvendigt appendiks. Og den kan, som de bedste af slagsen, fungere på mange planer, hvor alle aldersklasser (dog ikke de allermindste) vil få noget med hjem." (Henrik Queitsch)

 • Filmland P1

  "'Toy Story 4' er en fin film, altså fin i sådan lidt-over-gennemsnittet-i-amerikansk-animation-forstand og med et teknisk højt niveau. Det føles bare ikke 100 procent som en 'Toy Story'-film…" (Per Juul Carlsen)

 • Politiken

  "Let fattelig humor og menneskeklog livsalvor er en hovedårsag til, at de hermed fire 'Toy Story'-spillefilm er blandt verdens mest geniale fortællinger." (Søren Vinterberg)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
MArCuS

God børnefilm. God gejst. Ser frem til 5'eren. XD

Komplex

Toy Story bliver aldrig kedelig, og det nummer 4 så sandelig heller ikke :) Skøn lille familiefilm, som til tider er sørgelig og lidt skræmmende. Men ikke mere end så mange andre disney film er.

Lars Michael

Helt igennem en fantastisk og skøn familiefilm.
Den er morsomt og fantastik godt lavet.
Er på højde med de andre film i rækken.
Er især glad for dennne smukke slutning på filmen, det er godt gået at man tør gøre det.

Isabella

Jeg tog i biografen for at se denne film med min søn, på biografernes dag. Jeg elsker at gå i biografen, og vil opleve det med min søn i hans højde.
Han fik selv lov til at vælge blandt de børnefilm der var på den tid, og vi havde næsten lige set de resterende Toy Story film på Viaplay.

Og altså, filmen her kom med en afrunding af serien, som jeg ikke vidste jeg havde behov for. Det var rørende og en sentimental forestilling for mit vedkommende, og fik snakket med min søn efterfølgende hvor han sagde han også blev lidt ked af det. Det var en smuk film, og det kan forhåbentlig også give børn i dag god grund til at passe på deres legetøj :)

Janne

Filmen er flot lavet, men alt for uhyggelig for de mindste. Havde taget min datter med i biografen for første gang og havde tjekket at den var anbefalet for alle aldre, men den blev alt for uhyggelig og vi blev derfor nødt til at gå under filmen.

Ninse

Pragtfuld og rørende film :) <3

Vibeke

Toy Story 4 var ligesom sine forgængere en rigtig god historie. Jeg elskede hvert minut af den.

S. Rico

Ikke helt på højde med 3'eren, men til gengæld klart den flotteste Toy Story film i serien. Meget af historien foregår ude i "felten", men der er også masser af super charmerende scener hjemme hos Bonnie. Og netop skønne Bonnie er hovedkatalysator for filmens handling. Selv om hun er den perfekte arvtager til Andy's legetøj, så er Woody ikke længere yndlingslegetøj nummer et. Og da Bonnie begynder i 0. klasse og laver lille Forky, så er det starten på et helt nyt kapitel i Woodys liv.

Som i de andre film sker der masser af sjove og absurde ting, som det er en fest at være vidne til. Der er også nye spændende bikarakterer. Keanu Reeves er hysterisk sjov som motorcyklisten Duke, og der er et herligt gensyn med Combat Carl fra Toy Story of Terror kortfilmen. Til gengæld er jeg ikke så vild med Ducky og Bunny (de to sammenhængende bamser). De er ikke i nærheden af at være lige så sjove som Ken og Barbie, som jeg savner mest i denne film.

Endelig er der selvfølgelig Bo Peep, der er tilbage som handlekraftig "Disney prinsesse". Hun har virklig udviklet sig i forhold til den første Toy Story film. Bl.a. er hun blevet mere solbrændt. Oprindelig var hun porcelænshvid, men nu har hun på mystisk vis fået en mere sund ansigtskulør. Hun repræsenterer i det hele taget den helt rigtige politiske korrekte kvindelige hovedkarakter med ben i næsen - og et bankende hjerte for Woody.

Jeppe

Toy Story 4 erden bedste film i serien den er med god humor og en lykkelig slutning den vil jeg anbefale andre børn og voksne at tage ind og se jeg kan virkelig godt lide den 5 stjerner fra mig

Oszar

Man kunne forestille sig, at når der er en film, som er en nr. 4, i en serie, så ville den film blive for genkendelig, men det synes jeg ihvertfald ikke er tilfældet her.
Her er det nemlig sådan, at selvom jeg kendte de fleste karaktere fra den forrige film. Så endte denne her “Toy Story” film med at være overraskende god, og ikke overflødig eller kedelig, som man kunne have forestillet sig. Jeg synes ligefrem det var en værdig og god afslutning, på serien, som jeg mener man skal have med.

En positiv ting, jeg vil starte med, at nævne i “Toy story 4” er stemme-skuespillet, fordi det er rigtig troværdigt, og selvom jeg kun kan tale for den danske version, fordi jeg så den med dansk tale. Så vil jeg klart tro, at den engelske har samme niveau ud fra, hvad jeg har hørt i den engelske trailer.

Humoren i filmen er nogle steder morsom, men det er ikke det hele jeg fandt meget morsomt, og jeg var ikke helt på toppen over det danske dubbing-steds casting, men det var kun et enkelt sted.

I forhold til spændingsniveauet i handlingen, så synes jeg, at det er godt, og jeg synes det passer nogenlunde fint til filmens målgruppe, men det er måske ikke de allermindste man skal tage med, fordi der er nogle karaktere som kan fremstå skræmmende.
Udover det så sker der tilpas meget i filmen, og det er ihvertfald ikke kedeligt.

Når det er en nr. 4, så mener jeg, at der skal være en balance mellem nye og overraskende ting, og genkendelige ting fra de foregående. Og her er der en fin balance af både genkendelig, og nye ting.
Dog så har karaktererne ikke lige meget spilletid, og det handler stadig mere om hovedpersonen i denne film, lidt ligesom forgængerne, men det virker alt i alt godt, og det er på grund af, at filmen også fungere på den måde.

Noget som har ændret sig meget gennem denne serie er animationen, og her er den meget flot. Dog så er der noget i animationen som får nogle af karaktererne til at se anderledes ud, i forhold til de forrige film, og det der sker, er at nogle af karaktererne næsten ser for virkelige ud.
Grunden til det, tror jeg kan skyldes, at animationen bliver bedre og bedre, men det forstyrret lidt i filmen.

Noget andet er, at en af de ting der får Toy Story 4 til at være en rigtig god film, er de meget interessante temaer, og den meget fine morale.
Men det ligner dog lidt noget fra de forrige film, og jeg synes også, det var lidt svært at finde ud af, hvad moralen helt præcist var, men jeg synes, jeg fik en nogenlunde forklaring i filmen.

Så Afslutningsvis vil jeg sige at “Toy Story 4” har nogle ting der kunne have været bedre, men efter min mening så er “Toy Story 4” en værdig og god afslutning på serien.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.