Cookie- og Privatlivspolitik

Tømmermænd i Thailand

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
26.05.2011
| |
1 time 42 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Hangover Part II
|

I 'Tømmermænd i Thailand' tager Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms), Alan (Zach Galifianakis) og Doug (Justin Bartha) til det eksotiske Thailand for at deltage i Stus bryllup.

Efter en uforglemmelig polterabend i Las Vegas, tør Stu ikke tage nogen chancer og har besluttet sig for at holde en stille og rolig før-bryllupsbrunch.

Men tingene går ikke altid, som man har planlagt. Det er muligt, at man ikke taler om, det der sker i Vegas, men hvad der sker i Bangkok, kan man næsten ikke en gang forestille sig.

'Tømmermænd i Thailand' er efterfølgeren til 'Tømmermænd i Vegas', og også denne gang har Mike Tyson en cameo.

Se kino.dk's videointerview med holdet bag 'Tømmermænd i Thailand'

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1222 votes)
5
3.4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  "... et bevis på, at mere af en god ting ikke nødvendigvis er bedre. Og trods et tydeligt massivt budget og masser af gode skuespillere tærer gentagelserne på tålmodigheden." (Henning Høeg)

 • Politiken

  "Kemien mellem de fire fyre er stadig god ..., deres indbyrdes forhold er både morsomt og nogenlunde troværdigt, og settingen i Bangkok giver komikken det lille ekstra drys eskapisme, der skal til for at holde konceptet friskt." (Sophie Engberg Sonne)

 • Berlingske

  "... denne film er ikke snerpet, hvad der er fint nok – men desværre er den heller ikke morsom, for den skildrer lutter akavede og pinlige situationer og er fyldt til randen med barnligt hysteri og larmende panik. Det kan de medvirkende ikke gøre for, men de er meget, meget anstrengende at være i selskab med." (Ebbe Iversen)

 • Ekstra Bladet

  "... langtfra uforglemmelig. Det er en habil efterfølger, men alligevel ikke meget mere end et gedigent grin..." (Peter Albrechtsen)

 • Jyllands-Posten

  "... selvfølgelig allermest en stor gang fjollede gags. Det bliver momentvis så morsomt, at tårerne triller. Især har Ed Helms en særlig evne til at hvine, vride og vræle sig gennem scener på, der er ubetalelige." (Nanna Frank Rasmussen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Abefesten fortsætter for vores dynamiske ulveflok og nu går turen mod varmere locations, når vi oplever en omgang Tømmermænd I Thailand.

Et nyt medlem af ulveflokken skal giftes og selvom brudgommen forsøger at undgå en Las Vegas lignende episode sker det utænkelige – det sker sku igen. Denne gang bare tilsat hele Thailand.

For folk som har været i Thailand ved man, hvor hurtigt det kan lade sig gøre at blive væk og dette punkt rammer filmen rigtig godt. Publikummet tænker automatisk at en efterfølger er nødt til at overgå etteren i at være ekstrem for ikke at skuffe og denne tankegang har instruktør Todd Phillips i hvert fald gjort brug af. Filmen fremsætter nyere, vildere og endnu mere ekstreme situationer/problemer for vores ulveflok helte. Når det så er sagt, så er ideen, konceptet og meget mere, lidt af en gentagelse fra første film og det føles enkelte steder også sådan.

Thailand er en stor størrelse af slås med, når man har tømmermænd og vildskaben i filmen er fanget skidegodt. Det kan hurtigt blive et kaos og stemningen er faktisk meget reel gengivet. Filmen stråler når det kommer til den gruppe mentalitet de har sammen og det giver det ene latteranfald efter det andet. Enkelte steder er der nogle momentvise øjeblikke som nærmest er tårevædende af grin.

Filmen giver publikummet hvad der forventes. Et hysterisk latterbombe angreb og det er dig som seer, der er målet. Filmen er morsom uden tvivl, men mangler lige at blive finpudset eller lidt som den første film var. En helt igennem værdig efterfølger. Nyd ’Hangover 2’ – gerne med tømmermænd.

Michael

Ligesom den første så er den virkelig sjov, og man keder sig ikke et sekund under filmen. Man tænker simpelthen: "Var det allerede den film? Jeg vil have MERE!" :P

Frank

Okay film

Lars Michael

Ja hva skal man sige. skide sjov ..

Andreas

Haha for en griner! Super sjov ligesom den første og havde svært ved, at tro på at de kunne ende med at være mere "wasted" end i 1'eren, men der tog jeg fejl! Tror det er den mest "fucked up" men samtidig sjove film jeg NOGENSINDE har set! Nice job guys!
Ser frem til 3'eren!

Lisette Melgaard

rigtig sjov film, kan stærkt anbefales til folk :)

Henrik

Rigtig god og sjov film, skal ses :-)

Wayne

Ikke at det siger så meget. Men det er humor, der kun lige nøjagtigt kryber over grænsen for det dumme. Man smiler, og ryster på hovedet - for man kan jo ikke alvorligt tage Allan med på tur, efter hvad der skete i den første film. Og tingene går selvfølgelig helt galt igen. Fin film til at pleje tømmermænd med, pas på med at falde i søvn.

Mia Lindholm

Sjove og gode film :-)

Brock

Hvis du var vild med den første i Vegas, så vil du VIRKELIG elske den anden i Thailand endnu højere, historien er lidt den samme, det er skuespillerne også, men der er skruet gevaldigt meget mere op for humoren i Thailand.... den var virkelig fed og anbefales.... can't wait for the DVD

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.