Tomb Raider

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
15.03.2018
Originaltitel: 
Tomb Raider
Genre: 
Versioner: se alle
3D, 2D, IMAX 3D, Supreme 2D, Supreme 3D, 2D Level 7
Billetter
Skal du se Tomb Raider?
(203 stemmer)

Resumé

Action-eventyret 'Tomb Raider' er et reboot af filmserien om Lara Croft, og vil skildre begyndelsen for arkæologen på sin første ekspedition.

Lara Croft er datteren af en excentrisk eventyrer, der forsvandt for syv år siden. Nu er hun 21 år, uden retning i livet, og nægter at overtage styringen af faderens forretningsimperium.

Hun vil finde ud af sandheden om sin far og begynder at efterforske mysteriet. Hans sidste, kendte opholdssted er et gravkammer på en mytisk ø, og det bliver en rejse med livet som indsats for den unge arkæolog. 

Alicia Vikander kan opleves i titelrollen, som tidligere blev portrætteret af Angelina Jolie i Lara Croft: Tomb Raider og Tomb Raider: The Cradle Of Life.

Udover den svenske skuespillerinde i hovedrollen, så er danske Alexandre Willaume på rollelisten, og norske Roar Uthaug er instruktør. 

Mere omtale af 'Tomb Raider' følger...

Kommentarer

PikaLink91

Virker som om de faktisk har gjort sig umage denne gang :D

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Lille frø

Det bliver forhåbentlig så meget bedre end de gamle TR film, ikke fordi at Angelina gør et dårligt job, slet slet ikke. Men deres tolkning af TR synes jeg bare aldrig har passet til spillene.

Jeg skal helt bestemt se den her i biffen

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter