Cookie- og Privatlivspolitik

Tom & Jerry

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen indeholder en del voldsomme slagsmål mellem de animerede dyr, men der er tale om en velkendt type meget urealistisk animationsvold, hvor ingen af figurerne tager egentlig skade. Enkelte scener indeholder dog også pludselige, men milde chok, f.eks. med en animeret figur, der pludselig bliver kørt ned, eller en brølende tiger. I enkelte scener medvirker også figurer, der virker truende over for filmens hovedfigurer. Da det formodes, at de fleste børn er trygge ved filmens falde-på-halen-komik og urealistiske fremstilling af vold, vurderes det at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under syv år.

Se mere på medierådet.dk
12.05.2021
| |
1 time 41 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Tom and Jerry
|

Familiefilmen 'Tom & Jerry' blander animation med live action i en ny fortælling om det umage makkerpar, katten Tom og musen Jerry, der har eksisteret siden 1940.

I den nye film tager de to rivaliseringen til næste niveau, når de rykker ind på the Royal Gate Hotel, hvor Tom bliver hyret til at få jagtet musen Jerry ud af hotellet inden et stort anlagt bryllup.

En ny storfilm om Warner Bros. klassiske duo har været længe undervejs, der senest optrådte i biografen i 'Tom and Jerry: The Movie' i 1992, og siden deres debut har været med i langt over 150 kortfilm med masser af falden-på-halen humor.

'Tom & Jerry' er instrueret af Tim Story, der tidligere har stået bag Fantastic Four og Ride Along-filmene, mens flere Hollywood-stjerner optræder, herunder Chloë Grace Moretz og Michael Peña.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (9 votes)
2.7
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mette

Nu må de biografer gerne snart genåbne så jeg og børnene kan komme i biffen igen :D

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.