Cookie- og Privatlivspolitik

To Rome with Love

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
02.08.2012
| |
1 time 42 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
To Rome with Love
|

I Woody Allens nye komedie 'To Rome with Love' mødes mennesker på kryds og tværs i Rom gennem fire historier.

I én historie møder vi den kendte arkitekt John (Alec Baldwin), der er på ferie i byen, hvor han boede som ung. Her møder han den unge fyr Jack (Jesse Eisenberg), der forelsker sig i hans kæreste Sallys (Greta Gerwig) flirtende veninde Monica (Ellen Page).

I en anden plottråd opdager den pensionerede operachef Jerry (Woody Allen), at hans kommende svigersøns far har tenor-evner ud over det sædvanlige.

I den tredje historie møder vi Leopoldo (Roberto Benigni), en usædvanlig kedelig fyr, som en dag vågner op blot for at finde ud af, at han er en af de mest berømte mænd i Italien.

Endelig er der fortællingen om Antonio (Alessandro Tiberi), som tager sin nye kone med til Rom. De to bliver væk fra hinanden, og Antonio møder en kvinde (Penélope Cruz), som han nu fortæller folk, er hans kone.

Woody Allen er tilbage foran kameraet for første gang siden 'Scoop' i 2006. Han instruerer dog også komedien, der som hans seneste værker er en kærlighedserklæring til en europæisk storby.

Allen modtog en Oscar for sit manuskript til 'Midnight in Paris' (2011), og den produktive herre ser ud til at fortsætte, hvor han slap med 'To Rome with Love'. Ligesom så ofte før har han samlet en række anerkendte skuespillere til sin nye multiplot-komedie.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (144 votes)
3.6
3.8

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Alle fire historier har øjeblikke af allensk vid og bid, men de drukner i et sjusket manuskript, hvor hver joke og hver pointe bliver trukket til bristepunktet, fordi der ikke er stof nok. 'To Rome with Love' er i den grad Woody Allen-light, og selv om den slags til hver en tid er mere charmerende end mange af de øvrige film, der finder vej til biografmørket, så er det altså ikke helt godt nok." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "... en både følt og fjollet, men konstant herlig og meget morsom film." (Steffen Jungersen)

 • Ekstra Bladet

  "... føles kluntet og klodset. 'Midnight in Paris' var Woody Allen Light - 'To Rome with Love' er Allen Ultra Light." (Peter Albrechtsen)

 • Jyllands-Posten

  "... en let elegant og munter film, der veloplagt veksler mellem romantisk komedie farce og satire. [...] en ren fornøjelse." (Johs. H. Christensen)

 • Politiken

  "Selv en ringe Woody Allen-film er ikke helt uinspireret, og der er da også gode øjeblikke... Filmen er et rod, men Rom er skøn, det kan Woody Allen ikke forandre. Men sammenlignet med sidste års ’Midnight in Paris’ føles ’To Rome with Love’ som en skuffelse." (Sophie Engberg Sonne)

 • Weekendavisen

  "Filmen er tynd, tilbagelænet og ikke så lidt selvtilfreds. Allen er og bliver dog morsom. Der er detaljer, som man smiler ad, og karakterer, man lever sig ind i. Men poesien fra Paris er forsvundet og også den syrlige tone fra London." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Charmerende Woody Allen i Italiens stil.

Allen har valgt at kigge på Italienske film fra 50'erne og 60'erne og føre dem frem til vores tid, tilført lidt Roberto Benigni magi og hans egen logik.

Men det er et rodet kludetæppe, uden hoved og hale - men absolut seværdigt og hyggeligt, og ikke uden humor.

Frank

Elendig film

Vaasemaas

Spring nu ud som romantiker, you know you want to!
Love and Good Will fra Bodilio.

Frank

Okay, Vicky Christina Barcelona var ret sød og Woody Allen var morsom i de tidlige år som i Mig og Moneterne - men nu er det ved at ligne en pengemaskine og samlebåndsarbejde ;-)

Just being Fr♡nk! 8-)

Vaasemaas

Du orker sikkert ikke høre på det, men Vicky Christina Barcelona er faktisk mere end sød.
Jeg skal undlade at tvangsfodre dig med mere, men vil snarest skrive en forsinket anmeldelse af den.

Good Will fra Bodilio

Sara T

Filmen er underholdende men til tider en smule forvirrende. Til tider var jeg en smule lost i forhold til handlingen og de forskellige personer. Allans præstation er god og der er nogle sjove øjeblikke mellem hans karakter og sin "kone".

maj-br

Ok film, først tænkte jeg, hvad sker der her, det virkede som en b-film, men der kom lidt mere sustands i det, historierne blev lidt bedre, nogle gange meget forudsigelige, men Woody Allen elsker jo dilemmaerne og han bevæger sig hele tiden på kanten, filmen blev bedre og bedre, vi kunne både grine og trække på smilebåndene, brusebads scenerne var meget geniale og skøre. Dejlige billeder fra Rom.

Bentuser/885604

Jeg var inde og se filmen igår.
Jeg synes at det var en dejlig lun film.
Jeg hyggede mig gevaldigt.
Som en let pastaret.
Vel tillavet og vel smagende.

Jannichuser/348821

Allen når han er bedst. Intelligent underholdning, en dejlig kopntrst til alle de forudsigelige actionfilm biograferne ellers bugner af. En skøn film man bliver glad af :)

Dunbar

... jeg var altså underholdt hele vejen igennem. Det manglende fokus gav sig nok mest udslag i - for mig - hvordan trådene blev afsluttet/samlet til sidst i filmen.

Jeg vil gerne anbefale den til alle med hang til skæve, romantiske film, der også hylder storbyens små tilfældigher og alskens forskellige personligheder.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.