Cookie- og Privatlivspolitik

Timmys Jul - film for de mindste

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
25.12.2012
| |
1 time (ekskl. reklamer og trailers)
|
Timmys Jul
|

I filmen 'Timmys Jul' er det juleaften i børnehaven, og Timmy og hans venner er meget spændte.

De skal lave juledekorationer, vælge et juletræ, skrive breve til Julemanden og poste dem i deres egen julepostkasse! Alle har travlt med deres juleforberedelser, så travlt, at de ikke bemærker snestormen, som raser udenfor. Da de skal til at tage hjem, opdager de, at børnehavebussen er begravet i en snedrive – de er sneet inde!

Timmy er meget ked af det. Han troede, han skulle være hjemme julemorgen og pakke sin gave fra Julemanden op – hans drømmecykel! Men Osbourne og Harriet prøver at få det bedste ud af situationen og beslutter sig for at holde juleaften for Timmy og hans venner, som skal overnatte i børnehaven!

Lige før sengetid er Timmy så spændt, at han ikke kan falde i søvn. Han vil blive og vente på julemanden og hans rensdyr med en tallerken mad til dem, men det er virkelig svært at holde sig vågen og snart kan han ikke holde sine små øjne åbne længere…

Når Timmy vågner julemorgen, er maden blevet spist og en stor overraskelse venter på ham og alle hans venner.

'Timmys Jul' er en julefilm for de mindste.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (10 votes)
3.7
4

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Berlingske

    "Det er efterhånden så gennemført, at dukkeførernes fingeraftryk i leret ikke kan ses længere, men der er stadig en legende og opfindsom ånd over de engelsk-producerede universelle løjer." (Jacob Wendt Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
simon

jeg er fan af Timmy.og jeg elsket timmy tid

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.