Cookie- og Privatlivspolitik

Til vi falder

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en sorgfuld og konfliktfyldt grundstemning. Der er scener med vold, sex og mennesker i stærk følelsesmæssig affekt. I flere scener kommer hovedpersonen i heftigt klammeri med folk. I en scene ses hans forslåede og blodige ansigt. I en anden scene trues hovedpersonerne med et mordvåben. I en tredje scene får en kvinde orgasme. Det voldelige og seksuelle indhold er imidlertid kortvarigt og ikke udpenslet. Det vurderes derfor, at filmen vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
25.04.2019
| |
1 time 46 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Til vi falder
|
Versioner: se alle
2D, 2D (m/ danske undertekster), Babybio, Engelske undertekster, Seniorbio, Strikkebio
|

Det danske drama ’Til vi falder’ handler om ægteparret Louise og Adam, der kæmper med sorgen efter, at de har mistet deres lille søn Lucas på en ferie i Tenerife.

Parret tager tilbage til stedet, hvor det hele skete, for at få afsluttet sagen med politiet og få solgt deres ferielejlighed.

Mens Louise prøver at komme videre, bliver Adam hængende i håbet og vil finde ud af, hvad der skete med sønnen.

Ulykken har drevet de to fra hinanden, og de står ved en korsvej. Skal de blive sammen med risikoen for, at de aldrig bliver lykkelige igen? Eller gå fra hinanden og måske miste mindet om deres søn?

'Til vi falder' følger i fodsporene på andre dramaer, hvor sorg og familietragedier også er i fokus, så som Lad de små børn og Ordinary People.

Dar Salim, kendt fra bl.a. actionfilmen Underverden, vandt juryens pris for bedste skuespiller ved Tallinn Black Nights Film Festival - PÖFF - i Estland for sin rolle som Adam. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (49 votes)
2.5
3.3

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  "Dar Salim har endnu til gode at levere en dårlig præstation i en film, og svenske Lisa Carlehed er også glimrende [...], men selv nok så stærke præstationer kan ikke rigtigt dække over, at der ikke helt er kød nok på historien ..." (Thomas Brunstrøm)

 • Filmland P1

  "Uanset hvor troværdige Lisa Carlehed og Dar Salim er, og Salim er virkelig troværdig som den eksplosive Adam, er det som om, filmen bliver ude i undersøgelsen, i teorien." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "Med 'Til vi falder' går Acheche Sahlstrøm filmstilistisk mere radikalt til værks end tidligere, for han ikke bare leger, men bryder med mainstreamfortællingens regler." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "'Til vi falder' bliver i høj grad en film til tiden, hvor fortællinger om sorg og tab myldrer frem. Næsten som et skred i den kollektive bevidsthed, Nej, vi slipper ikke." (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  "Dar Salim og Lisa Carlehed skaber indtrængende karakterer, som mere end overbeviser." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
fie meyer

Jeg var inde til et forpremiere-event med min veninde. Det var for hendes skyld at vi så den.

Filmen har en speciel historie i sig, men den er skam god at se. Min veninde derimod mente den var fantastisk og vil se den igen. Hun ville denne gang tage sin far med ind og se den.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.