Cookie- og Privatlivspolitik

Tigre og tatoveringer

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
14.10.2010
| |
42 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Tigre og tatoveringer
|
I 'Tigre og tatoveringer' bor den lille forældreløse pige Maj hos sin onkel Sonny, der er tatovør.

Selvom de har det utroligt godt sammen, er de begge enige om, at Maj bør bo hos en rigtig familie, med en sød mor, en klog far og en skæg storebror - ligesom de familier der altid er i fjernsynet.

En dag kommer Maj til at tatovere en barsk fyr fra den lokale motorcykelklub med alfer, nisser og prinsesser på hele hans ryg. Af frygt for mandens vrede må Maj og Tato-Sonny flygte ud af byen, og på deres vej gennem den magiske skov møder de både alfer, nisser og lygtemænd.

På rejsen i 'Tigre og tatoveringer' møder de også en meget usædvanlig cirkusfamilie, der bor sammen med en stor tiger, og Maj opdager til sidst, at hun måske slet behøver at finde en traditionel familie, når hun har så sød og kærlig en onkel som Tato-Sonny.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (29 votes)
3.8
4.3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Berlingske

    "... en hyggelig novellefilm for børn og en festligt tegnet roadmovie, der dog ville have glimret, hvis historien var mere subtil og dens fabel mere fabulerende." (Iben Albinus Sabroe) ()

  • Ekstra Bladet

    "En ren fornøjelse... Åh, hvor er det en fryd, når nogen tager ansvaret for at lave film af så høj kvalitet for børn. Og barnlige sjæle." (Kirstine Krefeld) ()

  • Politiken

    "... frejdig, fornøjelig og original - ligesom de endnu uskadte børn i filmens målgruppe." (Søren Vinterberg) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Christianuser/152107

Min lille datter på 3 år fik sin biografdebut med”Tigre og tatoveringer”. Du hun først sad godt i sædet, og havde fået svar på, at hun ikke behøvede sele - så startede en rigtig fin lille film for de mindste. Min datter skulle lige op på skødet, men ellers var hun helt opslugt af historien om den lille Maj, der tager på roadtrip med sin onkel Sonny. Historien er fin, karaktererne originale, og der er sågar lidt humor til de voksne. Og så er filmen ikke længere end de mindste kan være med (45 minutter). Hermed en klar anbefaling til en god start på bioplevelser for de mindste – selv om min datters kusine på 8 år også sagde, hun synes den var god.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.