Cookie- og Privatlivspolitik

Tick, Tick... Boom!

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 55 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Tick, Tick... Boom!
|
Tick, Tick... Boom!

Musicalen 'Tick, Tick... Boom!' handler om komponisten Jon, der klarer sig gennem dagen og vejen ved at arbejde på en café i 90ernes New York, mens han drømmer om at skrive den næste store amerikanske musical.

Megastjernen og musical-ikonet Lin-Manuel Miranda i instruktørstolen og filmen tager udgangspunkt i den selvbiografiske musical af Jonathan Larson - der nok er mest kendt for musicalen 'Rent'.


I hovedrollen finder man Andrew Garfield, der således både danske, spiller klaver, synger og danser. I de øvrige roller finder man bl.a. Alexandra Shipp, Robin de Jesús, Joshua Henry, MJ Rodriguez, Bradley Whitford, Tariq Trotter, Judith Light og Vanessa Hudgens.

'Tick, Tick... Boom!' har premiere på Netflix til efteråret, mens den muligvis også vil få en begrænset biografpremiere her i landet.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (8 votes)
4.6
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Andrew Garfield leverer en imponerende præstation som musical forfatteren Jonathan Larson (som vist nok er en virklig person). Filmen viser, hvordan han kæmper med at få skrevet sit første store stykke, samt at få nogen til at købe ind på det.

Undervejs får vi serveret en lang række musicalnumre – plus noget, der ligner flash-forwards til en senere sceneoptræden, hvor han fortæller publikum (og seerne) om hans besværlige vej til succes.

Grundhistorien er på den måde simpel nok. Men herudover er der et sideløbende B-plot med venner og kæreste, som er ret forvirrende fortalt. Og det samme må siges om historien inden i den musical, som han skriver. Man finder aldrig ud af, hvad den musical han skriver egentlig går ud på.

Hvis så bare musikken havde været fantastisk. Desværre er sangene på ingen måde ørehængende. Da rulleteksterne kom, kunne jeg ikke huske et eneste nummer. Man skal nok enten kende sangene på forhånd, eller være mere end almindelig glad for musicals.

Filmens klart største plus er at se Andrew Garfield udfolde sine mange talenter som sanger, musiker og danser. 2½ stjerner.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.