Cookie- og Privatlivspolitik

The Woodsman

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
30.06.2006
| |
1 time 27 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Woodsman
|

Efter 12 år i fængsel prøveløslades Walter (Kevin Bacon) og skal skabe sig en ny tilværelse og sjæleligt frigøre sig for fortidens spøgelser.

Han får et job på en fabrik med at tilskære træ, hvor han stort set kan gå og passe sig selv, men selvom han nærmest virker menneskesky, får en arbejdskollega, Vickie (Kyra Sedgwick) maset sig ind på ham.

Han indleder en romance med Vickie, men hun fornemmer, han bærer på en dyb hemmelighed og modvilligt fortæller Walter om hans fængselsdom for at have haft sex med mindreårige piger.

Mod hans forventning, lover hun ikke at være den, der dømmer ham. Det er der dog andre der gerne vil og Walter lever med en konstant frygt for at blive afsløret og tilsølet. Særligt den mistænksomme politibetjent, Lucas (Mos Def) holder et vågent øje med Walter.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (16 votes)
4.3
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
brian

super god film, er man renset og fri når man er løsladt efter 12 år i fængsel, næppe. Kevin spiller røven ud af bukserne i denne film. Man kan næsten komme til at tro at han er pædofil.

Lars Michael

Skal man hade den eller elske den, en film som alle skal se super godt spillet af Kevin Bacon , i sin måske bedste rolle.

Frank

Dårlig film

Wayne

Og meget svært ikke at holde af Kevin Bacon i hans kamp for at bekæmpe sin indre djævel og andres fordomme. Kan klart anbefales, meget realistisk.

S. Rico

Er det muligt at spille en børnemisbruger og samtidig vække sympati hos publikum? Det burde det ikke være. Men Kevin Bacon formår det i denne pragtpræstation.

Historien er fantastisk skildret, og der er i det hele taget tale om et vedkommende social-drama, der giver stof til eftertanke. Ikke nogen feel-good movie - men et super godt drama.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.