Cookie- og Privatlivspolitik

The Woman in Black 2: Angel of Death

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har ikke været indsendt til vurdering hos Medierådet for Børn og Unge. I henhold til filmloven påføres ikke-vurderede film 15 års-mærkatet.

Se mere på medierådet.dk
26.02.2015
| |
1 time 38 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Woman in Black 2 Angel of Death
|

Gyseren 'The Woman in Black 2: Angel of Death'  foregår under Anden Verdenskrig, hvor to skolelærerinder har fået til opgave, at evakuere en gruppe forældreløse børn til et stort hus på landet kaldet Eel Marsh House. 

Men ved at rykke børnene ind i det forladte hus, vækkes et mørkt og overnaturligt væsen, der er opsat på at få hævn.

'The Woman in Black 2: Angel of Death' foregår 40 år efter den første film, The Woman in Black med Daniel Radcliffe i hovedrollen. I fortsættelsen har Helen McCrory, der spillede Narcissa Malfoys i Harry Potter-filmene, fået hovedrollen sammen med Jeremy Irvine fra War Horse. (Copyright: kino.dk)
 VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (20 votes)
3.1
2.7

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "[Filmen] må leve højt på fotograf George Steels stemningsskabende kamera, der synes at glide gennem de slidte rum som en tågeånde." (Louise Kidde Sauntved)

 • Ekstra Bladet

  "Flere flotte billeder end regulære gys, desværre." (Henrik Queitsch)

 • Politiken

  "[...] der er ikke brug for denne brølende film [...]. Sig ikke bare bøh til mig. Sig noget mere." (Katrine Hornstrup Yde)

 • Weekendavisen

  "Huset og marsken leverer uhyggen. Det er endnu et gennemført stemningsstykke." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rene

En gruppe børn og deres to lærerinder, bosætter sig i Eel Marsh, for at slippe for 2.verdenskrig som rasere i London. Ved at flytte ind i det faldefærdige hus, vækker de dog et ondt væsen, som stadig ikke er færdig med sit hævntogt fra den første film.

The Woman In Black 2 er en sørgelig fortsættelse til den egentlig udmærkede 1’er. Filmen som skal forstille at være en gyserfilm, fungere slet ikke og den er på ingen måde uhyggelig.
Selv dens utallige chokeffekter falder til jorden, da de lægger så meget op til, at ‘nu skal du blive forskrækket’ at når de så endelig kommer, virker det lettere fladt og forceret. Den mangler simpelthen spænding og lægger meget langt fra den stemning, som den første film satte i gang.“She never forgives. She never forgets. She never left”

Filmen er under middelmådig og ikke værd at bruge penge på, det eneste plus er det ganske fine kameraarbejde og det super creepy hus, som man får set mere til end i den første film.
Dog falder filmen fuldstændig fra hinanden, når handlingen flyttes ud af huset, hvilket er synd, da filmen har potentiale til at blive ganske god. 2. verdenskrig, evakuerede børn, et super uhyggeligt hus, hævntørstige spøgelser og død i hver eneste krog. Istedet har de produceret endnu en kliché af en gyserfilm, i det sædvandlige gyserhus, med chokeffekter der ikke fungere.

Jacob

Trods mange rædsler og ofringer i huset Eel Marsh, så er det hævntørstige spøgelse med det borgerlige navn Jennet Humfrey efter 40 år stadig på spil. Desværre mangler fortsættelsen den originalitet og kant den første sprudlede af, og et hul i loftet bliver altså ikke mere uhyggeligt af at man stirrer på det gentagne gange. Desuden er det bizart at det eneste ledige hus til de flygtende forældreløse, er en klam ruin i en mindst ligeså klam mose. Det mest frusterende er den nærmest manglende tilstedeværelse af titelkarakteren, som praktisk talt ikke udnytter den børnehave der regner rundt.

Nellie

Jeg sad gennem meget af filmen med kuldegysninger. En film med fuld knald på og en rigtig god historie!
Historien er rigtig fin når man til sidst kan binde enderne sammen. Solid gyser som jeg helt sikkert skal se igen :-)

Riham

Skal helt klart inde og se den! :)))

porteruser/911459

Den originale Woman in Black var virkelig god, og remaket med Daniel Radcliffe var næsten lige så god, derfor skuffer den her en hel del, da man ikke rigtig har fundet på noget særligt nyt. Der er de typiske jump scares, men uhyggen udebliver for det meste af tiden.

Maria

skal helt klart se den

gyldenløve

de skulle have stoppet efter nr1 den sluttede godt og kan ikke se nogen grund til at lave en nr2
den kan sikkert blive lige så god som nr1 men synes ikke der burde laves en nr2

Malle

De skal altid presse så mange penge ud af de film serier de laver. så meget at folk ender nærmest med at blive irriteret eller hade filmene fordi de for det meste bliver dårligere og dårligere. Samme grund til at de splitter bog adaptioner op i to dele til sidst for lige at presse lidt mere ud af Franchisen *host* Twilight *host* Harry Potter *host* The Hunger Games.. det fortsætter jo..

Men jeg kunne også godt lide The Woman In Black og syntes også den havde en god slutning.

Ann-Kathrine

Er det virkelig grunden til at de deler bog adaptioner op i to dele? Har du læst bøgerne? Når en bog, der skal filmatiseres, bliver delt i op i to dele er det oftest for at ingen detaljer går tabt. Det er desuden også for at glæde dem der er fans af børgerne - da filmene ligger meget tæt op ad bogen tidsmæssigt. Så det kan måske godt være at de, der ikke har læst bøgerne, synes at det er noget pjat at bogen bliver delt op, men for fans af bøgerne, kunne det ikke gøres anderledes.

Mikkel Poulsen

Er her nyd den og ja der er ikke andet end og sige jeg glæder mig for vildt, ærgeligt at Daniel Radcliffe ikke er med mere ellers skal det nok blive godt alligevel! https://www.youtube.com/watch?v=eYk0slXSY6s

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.