Cookie- og Privatlivspolitik

The Wolfman

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
11.02.2010
| |
1 time 35 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Wolfman
|
'The Wolfman' er inspireret af den klassiske Universal film og er historien om Lawrence Talbot, der forvandles til en varulv.

Benicio del Toro spiller den unge mand fra London, der vender tilbage til familien gods, da hans bror forsvinder.

Hans forsøg på at finde broderen genforener Talbot med sin far, men samtidig opdager han, at en foruroligende og uhyggelig skæbne venter på ham.

'The Wolfman' er instrueret af Joe Johnston ('Jurassic Park III') og modtog en Oscar for Bedste makeup.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1068 votes)
3.5
3.4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... helt igennem respektabelt håndværk, og hvis man aldrig har set en film om varulve før, er denne ikke den ringeste at begynde med, for den er på sin egen måde smagfuld og leverer alligevel den forventede gru. Virkelig uhyggelig er den gedigne genindspilning dog sjældent, og den ligner mere en høvisk pastiche end en inspireret fornyelse." (Ebbe Iversen) ()

 • BT

  "For første gang er det lykkedes at genskabe magien fra de gamle Universal klassikere ved at vedkende sig sin arv og ved at smide et gear af nutidig vildskab ind i bæstet." (Jacob Wendt Jensen) ()

 • Ekstra Bladet

  "... der er noget distanceret over langt de fleste karakterer. Og som om det ikke var nok, så lider filmen under en af nyere tids mest uromantiske romancer. Action-sekvenserne fungerer heldigvis på et nogenlunde basalt plan, og skuespillerne har ikke ladet sig hyle ud af al rabalderet. ... Det ændrer dog ikke på, at manglerne og problemerne skriger til himlen." (Peter Albrechtsen) ()

 • Jyllands-Posten

  "Trods effektopvisningerne og de ganske mange hårdtslående chok ... lykkes den nye ”Wolfman” nemlig ligesom gamle dages gyserfilm, navnlig ved at fremmane en troværdig stemning af, at alt muligt ondt og overnaturligt kan ske, og at det er os selv og vore nærmeste, vi skal frygte mest." (Jakob Levinsen) ()

 • Politiken

  "Med sin uforbeholdne begejstring og en herligt tilbageskuende stil er ’The Wolfman’ en helstøbt hyldest til forbillederne." (Sophie Engberg Sonne) ()

 • Weekendavisen

  "Der er intet i 'The Wolf Man', som varsler en lykantropisk renæssance." (Bo Green Jensen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jeppe

Først vil jeg sige at handlingen samt stemningen lever helt op til forventningerne!! Derfor får den også 2 stjerner..

Men... Når man kan se flere gange i filmen at manden render rundt i en DRAGT ! så stopper morskaben for mig... Yderst ringe optaget eller yderst ringe valg at bruge kostume i stedet for animation, kald det hvad i vil.. al min respekt for filmen røg i bund da jeg kunne se at han rendte rundt med en yderst ringe lavet maske !

Så hvis du er den type der ikke går op i detaljer mht. grafik, kostumer og animationer, jamen så er denne film helt sikkert noget for dig. Både spændende og godt skrevet.

Men til jer der elsker god animation og er på kanten til perfektionistiske når det kommer til film-making, så drop den..

Mikkel Poulsen

Er den her. The Wolfman den har alt og byde på ekstrem blodig skræmmende scener og virkelig barsk, efter at jeg så den på TV3 engang fik jeg lyst til at købe den på dvd. Fordi jeg blev vild med den synes at den var fed havde det hele skræmme scener barsk og ekstremt blodigt, og lige perfekt til en god aften eller en halloweenaften. Derfor får den 6 stjerner fra mig af for flot filmet i god gammeldags stil, med en gammeldags varulv herlig og god film. Jeg kedet mig ikke på noget tidspunkt!!

Frank

Dårlig film

Mike

Der mangler lidt dybde i filmen, ja den har en historie men det føles ikke som om karakterne går rigtigt ind i rollerne, og selve historien er lidt sløv, med et endnu mere sløvt plot :)

Wayne

Toro gør det godt som manden der opdager en grusom familie hemmelighed. Slutningen er dog lidt forudsigelig, og man savner dybde i personerne. Hopkins spiller den farlige rolle man ofte har set. Masser af flotte efekter.

Jeff

I could see what they were trying to do, they just didn’t do it well.

Tea

Den er ikke uhyggelig nok, den er ikke godt nok lavet, den er ikke fængende - den er kedelig, langsom og forudsigelig.

Anonymuser/0

Mega fed! Der var spænding under hele filmen, der var rigtig godt skuespil og varulve kostumet var mega godt lavet. Hvis man er en fantasy fan som mig, ville man helt sikkert nyde filmen.

Anonymuser/0

Mega fed! Der var spænding under hele filmen, der var rigtig godt skuespil og varulve kostumet var mega godt lavet. Hvis man er en fantasy fan som mig, ville man helt sikkert nyde filmen.

Trine

Nice film, følte mig underholdt hele vejen. Det er ikke et mesterværk, men det regner jeg heller ikke med at nogen forventede. Benicio Del Toro er som altid dejlig at skue og han gør det godt som The Wolfman.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.