Cookie- og Privatlivspolitik

This Is Where I Leave You

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
|
2 timer 13 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
This Is Where I Leave You
|

Komedien 'This Is Where I Leave You' handler om en jødisk familie, der ikke praktiserer deres tro særlig ofte. I anledningen af deres fars død, bliver de tvunget til at sidde Shivah, som er en 7-dages sørgeperiode med mange strikse regler, for at opfylde hans sidste ønske. De er nu nødt til at sidde sammen og konfrontere deres problemer.

Filmen er baseret på bogen af samme navn.

Instruktøren er også manden bag The Internship, og på rollelisten findes bl.a. Jason Bateman og Tina Fey.

Filmen er ikke planlagt til dansk biografpremiere.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (7 votes)
5
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
HeleneColor

Der står at filmen er en komedie, men jeg synes nu også drama kunne smides ind over genren her, da det ikke bare kun er komisk optrin der kommer undervejs..

This Is Where I Leave You fik mig til at tænke på August: Osage County(Familien) da det handler om familien der bliver samlet igen efter et familiemedlem er afgået ved døden. Jeg var virkelig positiv over en vellykket drama som Familien, men det skal ikke hakkes på This Is Where I Leave You
- Filmen er skøn, herlig og en jeg sagtens kunne se flere gange :)

Marie-Louise

Endelig en biograf film med Connie Britton i en af rollerne! En helt igennem fantastisk skuespiller, hendes skuespil er så rent og ærligt, glæder mig til at se hende på det store lærred, også selvom hun måske ikke brager igennem i en ag de største roller i filmen. Håber også en dag at få hende at se på dansk TV I serien Nashville. Hun er klart en af Hollywoods største skuespillere og flere og flere begynder nu at få øjnene op for hende!

Glæder mig!!! :-)

Danuser/176515

Filmen er baseret på bogen "syv satans lange dage" af Jonathan Tropper. Det er underholdende læsning hvis man kan lide anti helte og et broget person galleri.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.